reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
@Sajfik Potwierdzam, ta zielona nebudose, ja od wczoraj też robię, bo mi młody coś sprzedał.
Jest jeszcze syrop bez dodatku cukru p.r.e.n.a.l.e.n

Załączniki

• 16474312226002120397111686700869.jpg
    16474312226002120397111686700869.jpg
    767,9 KB · Wyświetleń: 47
Z usg 8tydzień, mowil że powinien urosnac ale ze różnie bywa. Wizyta dopiero za 2tyg i się martwię
Musisz poczekać... To wczesna ciąża, więc może być błąd w wyliczeniu jej wieku. Ja tak miałam. Na ostatniej wizycie było serduszko, a na poprzedniej ledwo pęcherzyk był widoczny :)

Ale dziewczyny, ja też się trochę martwię :( przeczytalam tu historię jednej straty i nie daje mi to spokoju :(

Musisz poczekać... To wczesna ciąża, więc może być błąd w wyliczeniu jej wieku. Ja tak miałam. Na ostatniej wizycie było serduszko, a na poprzedniej ledwo pęcherzyk był widoczny :)

Ale dziewczyny, ja też się trochę martwię :( przeczytalam tu historię jednej straty i nie daje mi to spokoju :(
Ja jestem w sumie Świezo po... I było ciężko... Ale to że teraz znowu jestem mimo że nie planowalam podnosi mnie na duchu. I w grudniu jak dowiedziałam się że jestem w ciąży to byly negatywne myśli... W sensie chcieliśmy, staraliśmy się ale bałam się mówić bo to wcześnie bo różnie bywa itp. a teraz mimo że dowiedziałam się o ciąży dokładnie 6 tyg po zabiegu pierwsza moja myśl była że będzie dobrze. Wstałam z moim mężem do pracy rano ja miałam iść na bete potwierdzi. I mówię mu zobaczysz to jest ciąża i będzie dobrze i na razie jest wszystko dobrze i dalej mam takie myśli. Wiadomo czekając w przychodni na wizytę dopada mnie stres ale nie mam tego co miałam w grudniu...

U mnie jest zarodek I bijące serce. Chodzi o to, że w pęcherzyk w którym jest dziecko jest mały widoczne na usg którym dodalam

reklama
@Sajfik Potwierdzam, ta zielona nebudose, ja od wczoraj też robię, bo mi młody coś sprzedał.
Jest jeszcze syrop bez dodatku cukru p.r.e.n.a.l.e.n
Dziękuję, zapisze i zakupie ❤️ narazie kaszel ustał i nie wiem czy brac syrop czy nie. Zalatwilam sie jedząc wczoraj mrozone owoce i chyba gardlo podrażniłam... Moze miejmy nadzieje ze samo przejdzie do dwoch dni🤔 poki co cisza i czekam..

Do góry