Mikimka
Fanka BB :)
Dziękuję!!❤różnie bywa.
Jest duża szansa ze pęcherzyk urośnie.
Nawadniaj się na maksa kochana Ok ,
A my wszyscy będziemy trzymać kciuki za Ciebie i fasolkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję!!❤różnie bywa.
Jest duża szansa ze pęcherzyk urośnie.
Nawadniaj się na maksa kochana Ok ,
A my wszyscy będziemy trzymać kciuki za Ciebie i fasolkę
Musisz Kochana czekać a masz porównanie ile urósł pęcherzyk z poprzedniego usg? Czy to pierwsze?Dziękuję!!❤
To proszę o dodanie@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy
Musisz Kochana czekać a masz porównanie ile urósł pęcherzyk z poprzedniego usg? Czy to pierwszeDziękuję!!❤
Uuu.. ja byłam w Hiszpani sama z córką pierwszy raz samolotem wróciłam dwa tygodnie temu ale ostatnie 2dni to była dla mnie tragedia a w samolocie tylko medytowalam żeby nie latać do kiblaTo proszę o dodanie
U mnie kosztów brak- wszystko na kase chorych (Pappa z racji wieku)
Właśnie się wqrv na maxa- mężowi cofnęli urlop który miał podpisany i wyglada na to ze do Grecji lecę sama
Mi tak powiedzieli ale w 7 tc. Wszystko było później ok.Z usg 8tydzień, mowil że powinien urosnac ale ze różnie bywa. Wizyta dopiero za 2tyg i się martwię
Tak myślałam@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy [emoji6]
Kochana i jak tam u ciebie?Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
No to ciekawa jestem jak ja bedę wyglądała, mam 156cm i 47 kg póki coTakie brzuszki na chudzinkach cudnie wyglądają chociaż bardzo szybko sie pojawiają. Ja przynajmniej bede mogla dłużej trzymac ciążę w tajemnicy
I ja poproszę jeśli można@kwasnoslodka nie wszystkie dziewczyny jeszcze dostały, dawajcie znać kto jeszcze nie dostał dostępu,a chciałby mieć. Jak zbieralysmy listę to widocznie albo gdzieś umknelo, albo dołączyłaś później, ale to żaden problem, dodamy