sunny717
Początkująca w BB
Pięknie Moje dzieciątko w 8+1 1,72 cm1,79 cm szczęścia Według USG 8+2
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie Moje dzieciątko w 8+1 1,72 cm1,79 cm szczęścia Według USG 8+2
jajecznica z cukinią wymiatato ja wiem myslalam ze masz rozpisanie konkretne posiłki bo mi pomysły sie kończą....
a to znane mi. Jeszcze przed ciaza I do starkowanej cukinii dodać curry mozna tez jest superjajecznica z cukinią wymiata
ktoś Ci układał dietę? Byłaś u dietetyka ?jajecznica z cukinią wymiata
wzięłam sobie gotową dietę od dietetyka ma sklep w necie, 2000 kcal w wersji standard bez wykluczeń. Tak na próbę bo nie mogłam się zmotywować do jedzenia i ten cukier... a takie pięć mniejszych i ustalonych porcji łatwiej wcisnąć. Niestety absolutnie nie chce mi się jeść...ktoś Ci układał dietę? Byłaś u dietetyka ?
Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrzeNa sor nie mam opcji, zostałam z Synem sama, a wiadomo tam trzeba długo czekać. Może uda umówić się prywatnie jak siostra podjedzie popilnowac chłopaka
Na razie jest ok, 2h i nie powtorzylo się, brzuchol trochę boli ale ok. Żadnej cytologii ani kąpieli, może po prostu jakąś żyłka pękła i się teraz oczyściło. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział, że jeśli jednorazowe to nie panikować, obserwować. Dzięki dziewczyny za troskę! Bony ile stresu!Trzymam kciuki, aby było wszystko dobrze
Uspokoiło się to plamienie? A nie miałaś cytologii może? Jakieś cieplejszej kąpieli nie brałaś?
...oo a co tak na płacząco ?Napisze tylko ze choroba niedopuszcza.. a fryzjer nic nie dał. Jeszcze się tam popłakałam. I tyle x tego wyszło
Ja tez wczoraj i dzisiaj miałam takie skrzepy ale dopiero po czasie skojarzyłam że mam zaparcia i podczas dwójki musiałam się siłować... więcej się nie powtórzyło także nigdzie nie jechałam na sprawdzenie.Na razie jest ok, 2h i nie powtorzylo się, brzuchol trochę boli ale ok. Żadnej cytologii ani kąpieli, może po prostu jakąś żyłka pękła i się teraz oczyściło. Rozmawiałam z lekarzem i powiedział, że jeśli jednorazowe to nie panikować, obserwować. Dzięki dziewczyny za troskę! Bony ile stresu!