do gina albo na sor.Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
reklama
Betty2
Fanka BB :)
O tak...O jeju jak ładnie macha do ciotek z forum
Siadam teraz ja na kibicowaniu komu trzeba ♡
Masz jakoś niedługo wizytę, czy jedziesz na IP?Kobietki u mnie pojawił się śluz z brązową krwią. Brzuch boli jak na okres. Niestety chyba cos się dzieje
miętowa25
to ja wiem myslalam ze masz rozpisanie konkretne posiłki bo mi pomysły sie kończą....niski indeks glikemiczny, 5 posiłków w odstępach co 3-4h
Na sor nie mam opcji, zostałam z Synem sama, a wiadomo tam trzeba długo czekać. Może uda umówić się prywatnie jak siostra podjedzie popilnowac chłopakaMasz jakoś niedługo wizytę, czy jedziesz na IP?
Sajfik
A duzo masz krwii czy tylko w sluzie? Miejmy nadzieje ze to typowe czasem takie brazowe plamienia. Masz możliwość przetelefonowania do swojego lekarza?Na sor nie mam opcji, zostałam z Synem sama, a wiadomo tam trzeba długo czekać. Może uda umówić się prywatnie jak siostra podjedzie popilnowac chłopaka
Sajfik
Cudny! Wygląda jak niemowlak w wersji mini ale pieknie wszystko widać! Ja jestem 8+5 więc podglądając to usg moje chyba jest podobnych rozmiarów teraz ile ma cm?Mój mały wielki człowiek
8+4
Oliwia088
a ile masz wzrostu?Ja mam nadzieję, że max 8 kg przytyję, a najlepiej to tak z 5kg. I tak już mam z 15 za dużo. Zawsze ważyłam 65kg i nie byłam ani szczupła ani gruba. A później jak mi się zaczęły problemy z tarczycą to przytyłam 20kg i na razie tylko 5 udało się zrzucić. Na razie na szczęście waga bez zmian ale zobaczymy co będzie dalej.
reklama
1,79 cm szczęścia Według USG 8+2Cudny! Wygląda jak niemowlak w wersji mini ale pieknie wszystko widać! Ja jestem 8+5 więc podglądając to usg moje chyba jest podobnych rozmiarów teraz ile ma cm?