reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja po wizycie😊
Ciąża potwiedzona, serduszko bije😊 poki co lekarz mówi ze ciaza młodsza z usg ok. 7tydz😊
Zrobiona cytologi plus mam brac acard i cos jeszczecos na recepte ze wzgledu na poronienie jedno..
Super ze wszystko potwierdzone i serduszko bije ❤️! Teraz wreszcie możesz odetchnąć z ulgą!

reklama
Hej, i ja przyszłam do Was/Nas ☺️ u mnie dużo tłumaczenia... Ciężko z terminem niby wychodzi z pierwszego USG na 11.10. ale już z kolejnego wyszło trochę wcześniej. Z miesiączki nie mam bo jestem po zabiegu... I lekarz stwierdził że nie jest w stanie ustalić tego terminu więc termin porodu mam z pierwszego terminu USG wykonanego w 6tyg. Pytam się jak to możliwe,.lekarz się śmieje że jestem najwcześniejszym jego przypadkiem, dziś wskoczył 11tc wizytę mam za dwa tygodnie a za 3tyg prenatalne ☺️ mam nadzieję że wszystko będzie dobrze bo w sylwestra miałam zabieg ze względu na brak serduszka i nierozwijajacy się zarodek 😔

20220315_155922.jpg
Dziękując @DianaO za wsparcie dziś melduję się po wizycie. Na pokładzie 4,5 cm ruchliwego człowieka. Z usg odpowiada 11tc.
Nadal duphaston 2x1.
W poniedziałek planowa wizyta bo nie miałam jeszcze wyniku z przeciwciał. Reszta ok.

Dziewczyny ja juz po glukozie uff do przeżycia [emoji28] wogóle nawet smaczna była. Piłam z myślą o jakiejś slodkiej herbatce ze starbucksa z syropem owocowym i choc byla ciut za słodka, to dalo rade pić. Wogóle wyszlo mi w klinice z glukometru 84 na czczo, myslalam ze bedzie więcej 93 jak ostatnio[emoji33]
Dla mnie ten smak jest do przeżycia, ale taki ulepek na pusty żołądek to jest dramat...

W poprzedniej ciąży rzygalam. 2 razy podchodziłam do tego badania

Piękne macie te zdjęcia z USG. Można powiedzieć, że to zaawansowane początki ciąży [emoji28]

Ja się dziś umówiłam na PAPPe tak jak był termin i wypada mi na 12 tc. W czwartek idę do gina z USG i wynikami i pewnie umówić się na prenatalne - i mam nadzieję, że będzie jakiś rozsądny termin w moim pakiecie słabo z tymi terminami ....

reklama
Do góry