reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Koszatniczka moje dzieciaki tez wybrzydzaja, staram sie gotowac obiady roznorodnie ale biorac pod uwage tez ich upodobania 😁 a na sniadanie i kolacje maja opcje wybrac cos co zjedza bez marydzenia, ot taki kompromis 🤣
Betty2 u nas tez ceny szaleja. Juz prawie 2 razy wiecej placimy za prad i gaz niz na jesien. Wszystko w gore. Szalenstwo. Tez wiadomosci sama z siebie nie odpalam bo mi przykro bardzo jak ludzie biedni cierpia a glupki z wladzy debatuja czy rosja aby napewno lamie prawa czlowieka. Eh...
Od kilku dni mi sie ciagle odbija i mam gule w gardle, takie niedokonca mdlosci ale okropne uczucie. Fuuuu poprostu. Wczesniej w zadnej ciazy tego nie mialam a teraz meczy i morduje. Nie wiem jak wy sobie radzicie majac mdlosci lub wymiotujac. Chyle czola przed wami bo dla mnie jestescie jak bohaterki

reklama
Ja się cieszę, że mój syn je w szkole, albo u babci - nie muszę cudować. ALE mało pije i przez to miał teraz hardcorowe zaparcia :(

Mój Sz je wszystko az go muszę pilnować bo tesciowa nauczona latami bawienia naszego Chrześniaka niejadka co teraz w Kadrze Narodowej Skoczków Młodzików startuje jest nauczona gonić z chlebkiem za dzieckiem czy co godzinę coś namawiać...A mój Sz genów Małysza nie ma za to tendencje ma....
Mama Chrześniaka polkę galopkę miała bo chudy chudy i marny...a widzicie, wyniki dobre i tak jak lekarz mówił że do czasu jak wyniki ok to nie ma co.
A kilka obiadow? Z tym ostrożnie,taka moja rada,bo chrzeniak dziwnie ale u nas rosół jadł a w domu już nie bo "u cioci lepsze" o albo hit...Jak usłyszał że bułka z biedronki to niam...a z innego to fe....wiec nie wiedział...i jadł 🤪 Dzieci to też mega koderki ;)

reklama
Do góry