reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Koszatniczka moje dzieciaki tez wybrzydzaja, staram sie gotowac obiady roznorodnie ale biorac pod uwage tez ich upodobania 😁 a na sniadanie i kolacje maja opcje wybrac cos co zjedza bez marydzenia, ot taki kompromis 🤣
Betty2 u nas tez ceny szaleja. Juz prawie 2 razy wiecej placimy za prad i gaz niz na jesien. Wszystko w gore. Szalenstwo. Tez wiadomosci sama z siebie nie odpalam bo mi przykro bardzo jak ludzie biedni cierpia a glupki z wladzy debatuja czy rosja aby napewno lamie prawa czlowieka. Eh...
Od kilku dni mi sie ciagle odbija i mam gule w gardle, takie niedokonca mdlosci ale okropne uczucie. Fuuuu poprostu. Wczesniej w zadnej ciazy tego nie mialam a teraz meczy i morduje. Nie wiem jak wy sobie radzicie majac mdlosci lub wymiotujac. Chyle czola przed wami bo dla mnie jestescie jak bohaterki

reklama
Ja się cieszę, że mój syn je w szkole, albo u babci - nie muszę cudować. ALE mało pije i przez to miał teraz hardcorowe zaparcia :(

Mój Sz je wszystko az go muszę pilnować bo tesciowa nauczona latami bawienia naszego Chrześniaka niejadka co teraz w Kadrze Narodowej Skoczków Młodzików startuje jest nauczona gonić z chlebkiem za dzieckiem czy co godzinę coś namawiać...A mój Sz genów Małysza nie ma za to tendencje ma....
Mama Chrześniaka polkę galopkę miała bo chudy chudy i marny...a widzicie, wyniki dobre i tak jak lekarz mówił że do czasu jak wyniki ok to nie ma co.
A kilka obiadow? Z tym ostrożnie,taka moja rada,bo chrzeniak dziwnie ale u nas rosół jadł a w domu już nie bo "u cioci lepsze" o albo hit...Jak usłyszał że bułka z biedronki to niam...a z innego to fe....wiec nie wiedział...i jadł 🤪 Dzieci to też mega koderki ;)

reklama
Do góry