reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Lisa&Luiza a jak duzy ten pecherzyk? Jezeli lekarz twierdzi, ze na ten moment jest wszystko ok to nie ma sie co stresowac na zapas :)
Oluska88 ja tez ciagle zmeczona. Chyba wiek robi swoje 🤪
Tinulka bardzo, bardzo mi przykro. Tule mocno ...
DianaO a u nas dzis znowu sloneczko :) ciesze sie, ze czujesz sie lepiej i bardziej "komfortowo". Korzystaj z pomocy meza i odpoczywaj :)
Makota89 pieknie! gratulacje :)
Moniqa87 i dla ciebie rowniez gratulacje :)
Ja mam dzis w planie umyc reszte okien. Mezu konczy robote wczesniej to trzeba jechac i zamowic rupieci na nowy plot, bo ostatnie wiatrzyska tak stary zmaltretowaly ze ledwo stoi :D A trzeba wymienic poki mam sile i checi 😁
Jakies pomysly na piatkowy obiad????
Ja idę dzisiaj na łatwiznę i robię naleśniki. ;)

reklama
Ja 10+1 i poprawy dalej brak. Nie było dnia bez wymiotów i mdłości 🤮

Trzymamy mocno! 🤞
w poprzedniej męczyło mnie do 15 tygodnia, tylko trochę pozniej się zaczęło i nie takie nasilenie. Już bym wolała chyba zwymiotować, a nie chodzić taka struta. I do tego straszny spadek sily popołudniu leżałabym poprostu bez ruchu.

Magdalenams dzieki za podpowiedz :D zabieram sie i ja zaraz za smazenie. Kazdy zje z czym bedzie chcial :D
Mi w tej ciazy ogolnie goraco ale w nocy. A wczesniej zmarzluch bylam :)

u mnie dziś klopsiki z kurczaka i ziemniaczki
jeśli uda mi się je zrobić, zabieram się za ten obiad już 3 dni, zawsze po 13 opuszczaja mnie siły.. [emoji25]

reklama
Do góry