reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

u mnie dziś słoneczko, aż chce sie żyć [emoji16][emoji1787]
a na mnie w domu czeka sterta prania, przez te nudności ostatnio zaniedbałam obowiązki domowe [emoji51]

reklama
Tinulka- kochana mocno mi przykro 🥺
Ja osobiście żadnego mojego dziadka nie pamietam, jeden zmarł jak jeszcze nie było mnie na świecie, a drugi, kiedy byłam niemowlęciem….
Żałuje ze nie miałam możliwości ich poznać, i mieć z nimi jakichkolwiek wspomnień.

Tudotka- ooo, Szczecin, moje rodzinne miasto ❤️ zjedz za mnie pasztecika z Krzywoustego albo frytki w bułce z Mak Kwaka ❤️❤️❤️❤️❤️ jak ja za tym tesknieeeee ❤️❤️❤️❤️

Ogólnie to dzień dobry - gratuluje wszystkich wczorajszych pięknych usg i w sumie dzisiejszego pierwszego usg z kropkiem również ❤️❤️

Jak samopoczucia?

U mnie małż dzisiaj wziął wolne, żeby mieć na mnie oko po wczorajszych akcjach.
Pogoda paskudna, deszcz, szaro i buro.

Mdlosci wróciły, piersi bolą, plamien jak na razie nie ma w ogóle.
Odkąd oczyściłem się z tego krwiaka ogółem jakoś inaczej się czuje, o wiele bardziej komfortowo, jakoś tak …. Lżej w podbrzusze. Dziwne to to.

Życzę wam spokojnego dnia i samych pozytywnych wieści ❤️
No ja mocno juz myślami w kalendarzu. Pomijam już te 3 dni i w głowie mam że jeszcze tydzien do wizyty. Czuję że zanim powie będę się bała nawet oczy otworzyć i na monitor spojrzeć.... Juz bym chciała przyspieszyć czas

Lisa&Luiza a jak duzy ten pecherzyk? Jezeli lekarz twierdzi, ze na ten moment jest wszystko ok to nie ma sie co stresowac na zapas :)
Oluska88 ja tez ciagle zmeczona. Chyba wiek robi swoje 🤪
Tinulka bardzo, bardzo mi przykro. Tule mocno ...
DianaO a u nas dzis znowu sloneczko :) ciesze sie, ze czujesz sie lepiej i bardziej "komfortowo". Korzystaj z pomocy meza i odpoczywaj :)
Makota89 pieknie! gratulacje :)
Moniqa87 i dla ciebie rowniez gratulacje :)
Ja mam dzis w planie umyc reszte okien. Mezu konczy robote wczesniej to trzeba jechac i zamowic rupieci na nowy plot, bo ostatnie wiatrzyska tak stary zmaltretowaly ze ledwo stoi :D A trzeba wymienic poki mam sile i checi 😁
Jakies pomysly na piatkowy obiad????

reklama
Do góry