reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej Dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie, Fasolka jest 6 mm, [emoji7][emoji3059] [emoji3059][emoji175][emoji173] Serduszko bije i jestem trochę spokojniejsza, ciąża mlodsza o 4 dni [emoji23] czyli 6+4 bo z om wychodzi 7+1,
Dalej się boję przywiązać do tej ciąży, nastepny termin mam na 23.03 czyli powinno być 9+1, a ostatnia ciąża zatrzymała mi się w 8+6 zwariuje do tego czasu [emoji2962],
jednak pociesza mnie to że wiem że jest serduszko i bije [emoji4],
tym razem musi być dobrze ❣

Cześć dziewczyny.
Dla rozweselenia, dziś śniło mi się ze to nie ja jestem w ciąży a mój mąż, i odeszły mu wody i jechał rodzić 😂
Hahahha cudnie !

Ja za to dziś po 3.00 w nocy obudziłam się tak zestresowqna bo mi się śniło ze Putin najechał Polskę, że biegłam szybko z synkiem do domu, robiłam nam posłanie w łazience, martwilosmy się o męża, masakra. Obudziłam męża przerażona, mowie ze przecież sny z czwartku na piątek mowia ze sie sprawdzają masakra:/:( poczytalam w nocy o tym i pisało zeby myśleć pozytywnie nie przyciągać myślami złego ale w nocy mialam takie piętra ze masakra:/ tymbardziej ze od kilku lat nie śniły mi się w ogóle sny, a wczoraj mi się śniło, że sasiadka wyskoczyła przez balkon a dziś wojna, koszmar jakiś, jak zaczęło się coś śnić to jakieś nienormalna rzeczy. Ale nie będę czytać na temat znaczenia słów bo w ogóle się wtedy zeshizuje zapewne:/

OGARNIJ SIE MATKA! :D:D
Wdech i wydech i wdech i wydech !
Wrzucamy stoicki spokoj i wywalando powszechne!
CO ma byc to bedzie, w ciazy jestes, takze na chwile obecna jestes otocczona polem silowym pod tytulem " Nie denerwowac, bo was myszy zjedza!!"
Oddychamy, dystansujemy sie od pracowniczego syfu, pijemy herbatke, wlaczamy netflixa i ogladmy po raz milionowy ten sam serial, bo takie smakuja najlepiej ;)

HAKUNA MATATA malenka ;)
Dzięki,staram się
A ty jak na dzis ?

Dzien dobry :)

DianaO maja niezlego speeda w tej Anglii :) W sumie nie powinnam marudzic na sluzbe zdrowia bo sama wsrod nich pracuje i wiem, ze maja ogromne problemy z pokryciem zmian ale niemniej wkurza niesamowicie fakt, ze nic nie idzie zalatwic bezproblemowo :)

Sanza nie znam sie na wielkosci pecherzykow, ale google mowi, ze taka wielkosc odpowiada 6 tyg :)

Ja90 i Ika89.... i oluska88 czekamy na relacje :)

Agu1531 gratuluje pieknej fasolki :)

Joy91 jaki piekny maly ludzik :)

Ja juz jestem po kawie. Udalo mi sie dodzwonic do poloznych, Mam czekac na telefon w przyszlym tygoniu odnosnie wizyty. Standardowo pytanie o ostatnia miesiaczke ale zaznaczylam, ze mam PCOS. Moze dodstane dodatkowe USG jak pierwsze bedzie o duzo za wczesnie :D
Dzieciaki w szkole trzeba cos na obiad wymyslic, poki co zapowiada sie dzien lenia, ale moze to dobrze, trzeba zbierac sily na nastepny tydzien w robocie.
Moje smyki chodza na lekcje plywania w czwartki. Wczoraj sie zastanawialam jak ja to ogarne z trojka "plywakow" i bejbikiem. Niby dzieci nie takie malutkie ale jednak przypilnowac trzeba i pomoc, zwlaszcza najmlodszej przy jej bujnej czuprynie. Bedzie pewnie hardcore :D
Milego piatkowego dnia wam wszystkim zycze :)

Dzięki,staram się
A ty jak na dzis ?
a ja bez zmian, zdycham, staram się nie tulac do kibelka za dużo i nawadniać się.
Leżę w salonie, zrobiłam małemu piknik w domu, bo pogoda znowu kiepska, i sobie zgonuje ;)
Śniło mi się, ze jednak nie jestem w ciąży, ze wszystko znikło.

Bardzo ciężki emocjonalnie sen.

Jakiś to będzie ;) z każdym dniem jesteśmy coraz bliżej do zakończenia mdlosci ;)

reklama
No ja właśnie radośnie robiąc śniadaniowe synowi wykonałam nagły zwrot w kierunku zlewu :( ...a było tak spokojnie

Do góry