oluska88
Fanka BB :)
moja tez dziś pierwsza o 17.00, boje się trochę.Cześć dziewczyny, dziś moja pierwsza wizyta 15:30 już nie mogę się doczekać☺☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja tez dziś pierwsza o 17.00, boje się trochę.Cześć dziewczyny, dziś moja pierwsza wizyta 15:30 już nie mogę się doczekać☺☺
tym razem musi być dobrze ❣Hej Dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie, Fasolka jest 6 mm, [emoji7][emoji3059] [emoji3059][emoji175][emoji173] Serduszko bije i jestem trochę spokojniejsza, ciąża mlodsza o 4 dni [emoji23] czyli 6+4 bo z om wychodzi 7+1,
Dalej się boję przywiązać do tej ciąży, nastepny termin mam na 23.03 czyli powinno być 9+1, a ostatnia ciąża zatrzymała mi się w 8+6 zwariuje do tego czasu [emoji2962],
jednak pociesza mnie to że wiem że jest serduszko i bije [emoji4],
kawał bobaska juz2,4 cm radości. Zdjęcie po dzisiejszej wizycie!!!
Hahahha cudnie !Cześć dziewczyny.
Dla rozweselenia, dziś śniło mi się ze to nie ja jestem w ciąży a mój mąż, i odeszły mu wody i jechał rodzić
Dzięki,staram sięOGARNIJ SIE MATKA!
Wdech i wydech i wdech i wydech !
Wrzucamy stoicki spokoj i wywalando powszechne!
CO ma byc to bedzie, w ciazy jestes, takze na chwile obecna jestes otocczona polem silowym pod tytulem " Nie denerwowac, bo was myszy zjedza!!"
Oddychamy, dystansujemy sie od pracowniczego syfu, pijemy herbatke, wlaczamy netflixa i ogladmy po raz milionowy ten sam serial, bo takie smakuja najlepiej
HAKUNA MATATA malenka
trzymam kciukimoja tez dziś pierwsza o 17.00, boje się trochę.
a ja bez zmian, zdycham, staram się nie tulac do kibelka za dużo i nawadniać się.Dzięki,staram się
A ty jak na dzis ?