reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej Dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie, Fasolka jest 6 mm, [emoji7][emoji3059] [emoji3059][emoji175][emoji173] Serduszko bije i jestem trochę spokojniejsza, ciąża mlodsza o 4 dni [emoji23] czyli 6+4 bo z om wychodzi 7+1,
Dalej się boję przywiązać do tej ciąży, nastepny termin mam na 23.03 czyli powinno być 9+1, a ostatnia ciąża zatrzymała mi się w 8+6 zwariuje do tego czasu [emoji2962],
jednak pociesza mnie to że wiem że jest serduszko i bije [emoji4],

Hej Dziewczyny
Byłam wczoraj na wizycie, Fasolka jest 6 mm, [emoji7][emoji3059] [emoji3059][emoji175][emoji173] Serduszko bije i jestem trochę spokojniejsza, ciąża mlodsza o 4 dni [emoji23] czyli 6+4 bo z om wychodzi 7+1,
Dalej się boję przywiązać do tej ciąży, nastepny termin mam na 23.03 czyli powinno być 9+1, a ostatnia ciąża zatrzymała mi się w 8+6 zwariuje do tego czasu [emoji2962],
jednak pociesza mnie to że wiem że jest serduszko i bije [emoji4],
Powiem Ci że ja następna wizytę mam 28 marca będę wtedy 13+0 i też się boję druga ciąża zatrzymała się na 10+2 w trzeciej na prenatalnych wyszły nieprawidłowości więc ja tak żyje sobie w zawieszeniu do I USG prenatalnego. Ale jak na razie wszystko jest dobrze więc staram się nie przejmować na wyrost.
Tylko spokój może nas uratować.

Cześć czesc!!
Produkujecie na potęgę, ledwo nadrabiam 😄😄 ale kolejna ciąża i kolejna w biegu 😅tylko tym razem z prawie 1,5roczniakiem na pokładzie więc jest jeszcze szybciej.
Wczoraj zepsuła mi się zmywarka, a zawalone naczyniami pół kuchni, chyba z 40min zmywałam.. Czekam na odzew serwisu, ale ciekawe kiedy znajdą czas żeby przyjechać.. 🤔
Ja chyba muszę zacząć pić jakąś melisę czy coś na uspokojenie.. Tak mnie wszystko wkurza, że to szok.. A i tak leki od ciśnienia biorę...masakra..

@Agu1531 ja miałam wizytę w 7+0,a kolejna to prenatalne w 12+1.. Niby wszystko jest dobrze, ale mam taki dystans i czekam jak na szpilkach na te prenatalne.. Z jednej strony radość z drugiej stres oby było dobrze. Trzymam mocno kciuki!! 🙂

reklama
Do góry