reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewuchy ale rozpisałyście się
Ja zdycham zatoki katar ogólnie kiepsko się czuje na dziś l4 i oczywiście wymaz
Na COVID wynik jutro, trzymacie kciuki aby było git bo w poniedziałek zaplanowana wizyta u ginę prywatnie :)
Powodzenia, zawalone zatoki przez to nie czuję zapachu ale robiłam sobie apteczne test na covid i wyszedł negatywny🙂 polecam irigasin na zatoki oraz dużo inhalacji

Ostatnia edycja:
Powodzenia, zawalone zatoki przez to nie czuję zapachu ale robiłam sobie apteczne test na covid i wyszedł negatywny🙂 polecam irigasin na zatoki oraz dużo inhalacji
byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowym
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha

Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..

reklama
Do góry