Będzie dobrze ☺ myśl pozytywnie☺Dziewuchy ale rozpisałyście się
Ja zdycham zatoki katar ogólnie kiepsko się czuje na dziś l4 i oczywiście wymaz
Na COVID wynik jutro, trzymacie kciuki aby było git bo w poniedziałek zaplanowana wizyta u ginę prywatnie
reklama
Hessen, kawał drogi .Huuura weekend!!
Właśnie wróciłam z roboty o zalegam na sofie, pod kocykiem , psem i 2 kotami…
MARTUUU w której części Niemiec jesteś? Ja mam jakieś 23 km do granicy…
Powodzenia, zawalone zatoki przez to nie czuję zapachu ale robiłam sobie apteczne test na covid i wyszedł negatywny polecam irigasin na zatoki oraz dużo inhalacjiDziewuchy ale rozpisałyście się
Ja zdycham zatoki katar ogólnie kiepsko się czuje na dziś l4 i oczywiście wymaz
Na COVID wynik jutro, trzymacie kciuki aby było git bo w poniedziałek zaplanowana wizyta u ginę prywatnie
Ostatnia edycja:
Betty2
Fanka BB :)
Nie nadrabiaj...Co u ciebie ?100 postów to ja napewno nie nadrobię ale was pozdrawiam [emoji28]
zakapturozna07
byłam w aptece to tylko dała sol morska typowo dla kobiec w ciąży z olejkiem miętowymPowodzenia, zawalone zatoki przez to nie czuję zapachu ale robiłam sobie apteczne test na covid i wyszedł negatywny polecam irigasin na zatoki oraz dużo inhalacji
A internista polecił sinupret i te krople
Właśnie nie mam urządzenia do inhalacji muszę pomyśleć nad zakupem nawet na przyszłość dla malucha
Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
AnniaSz
Albo jest więcej hassen albo nie jest tak źle…Hessen, kawał drogi .
Ile masz do passau? Wg moich map mam do hassen tylko 90 km
reklama