reklama
Marta2432
Fanka BB :)
W ciąży te sny często są niestety takie głupie :/Hahahha cudnie !
Ja za to dziś po 3.00 w nocy obudziłam się tak zestresowqna bo mi się śniło ze Putin najechał Polskę, że biegłam szybko z synkiem do domu, robiłam nam posłanie w łazience, martwilosmy się o męża, masakra. Obudziłam męża przerażona, mowie ze przecież sny z czwartku na piątek mowia ze sie sprawdzają masakra:/ poczytalam w nocy o tym i pisało zeby myśleć pozytywnie nie przyciągać myślami złego ale w nocy mialam takie piętra ze masakra:/ tymbardziej ze od kilku lat nie śniły mi się w ogóle sny, a wczoraj mi się śniło, że sasiadka wyskoczyła przez balkon a dziś wojna, koszmar jakiś, jak zaczęło się coś śnić to jakieś nienormalna rzeczy. Ale nie będę czytać na temat znaczenia słów bo w ogóle się wtedy zeshizuje zapewne:/
Ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona,wierzę że niebawem to wszystko się skończy, a też miałam porombany sen, że mąż na wojnie, a ja rodzę w jakimś bunkrze
Musimy cieszyć się chwilą, ciążą, nie myśleć na zapas, bo i tak niczego nie zmienimy i chociaż czasami ciężko, to trzeba być dobrej myśli..
ja już już myślałam ze będzie ciut lepiej ale niestety dziecko poprosiło o chrupki serowo-cebulowe.No ja właśnie radośnie robiąc śniadaniowe synowi wykonałam nagły zwrot w kierunku zlewu ...a było tak spokojnie
Ooooojojojojoj.
Betty2
No właśnie to że nie można przewidzieć jest niefajnieja już już myślałam ze będzie ciut lepiej ale niestety dziecko poprosiło o chrupki serowo-cebulowe.
Ooooojojojojoj.
Syn odwieziony do szkoły, dobrze że już piątek
U mnie wczoraj było całkiem ok z samopoczuciem, już sobie pomyślałam,że to dlatego że nie wzięłam rano leków tylko zostawiłam wszytsko na noc,ale dziś już nie jest tak kolorowo. Ciągle mam w buzi kapcia, masakra mam ochotę to przespać, bo odbiera mi chęci do wszystkiego.
Też miewam głupie sny, chyba taka podświadomość w ciąży, ale nie analizuję nie sprawdzam, żeby niepotrzebnie się nie nakręcać.
Też miewam głupie sny, chyba taka podświadomość w ciąży, ale nie analizuję nie sprawdzam, żeby niepotrzebnie się nie nakręcać.
o kurde, dosłownie to samo pomyślałam o 8:00 rano jak szykowałam szatany do wyjściaNo właśnie to że nie można przewidzieć jest niefajnie
Syn odwieziony do szkoły, dobrze że już piątek
Dzięki ☺@Ja90, trzymam kciuki za wasze wizyty i czekamy na wieści oczywiście pozytywne [emoji16][emoji110]️
reklama
zakapturozna07
Dziewuchy ale rozpisałyście się
Ja zdycham zatoki katar ogólnie kiepsko się czuje na dziś l4 i oczywiście wymaz
Na COVID wynik jutro, trzymacie kciuki aby było git bo w poniedziałek zaplanowana wizyta u ginę prywatnie
Ja zdycham zatoki katar ogólnie kiepsko się czuje na dziś l4 i oczywiście wymaz
Na COVID wynik jutro, trzymacie kciuki aby było git bo w poniedziałek zaplanowana wizyta u ginę prywatnie