reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hahahha cudnie !

Ja za to dziś po 3.00 w nocy obudziłam się tak zestresowqna bo mi się śniło ze Putin najechał Polskę, że biegłam szybko z synkiem do domu, robiłam nam posłanie w łazience, martwilosmy się o męża, masakra. Obudziłam męża przerażona, mowie ze przecież sny z czwartku na piątek mowia ze sie sprawdzają masakra:/:( poczytalam w nocy o tym i pisało zeby myśleć pozytywnie nie przyciągać myślami złego ale w nocy mialam takie piętra ze masakra:/ tymbardziej ze od kilku lat nie śniły mi się w ogóle sny, a wczoraj mi się śniło, że sasiadka wyskoczyła przez balkon a dziś wojna, koszmar jakiś, jak zaczęło się coś śnić to jakieś nienormalna rzeczy. Ale nie będę czytać na temat znaczenia słów bo w ogóle się wtedy zeshizuje zapewne:/
W ciąży te sny często są niestety takie głupie :/
Ja jestem bardzo optymistycznie nastawiona,wierzę że niebawem to wszystko się skończy, a też miałam porombany sen, że mąż na wojnie, a ja rodzę w jakimś bunkrze 🤦🏼‍♀️

Musimy cieszyć się chwilą, ciążą, nie myśleć na zapas, bo i tak niczego nie zmienimy i chociaż czasami ciężko, to trzeba być dobrej myśli..

U mnie wczoraj było całkiem ok z samopoczuciem, już sobie pomyślałam,że to dlatego że nie wzięłam rano leków tylko zostawiłam wszytsko na noc,ale dziś już nie jest tak kolorowo. Ciągle mam w buzi kapcia, masakra mam ochotę to przespać, bo odbiera mi chęci do wszystkiego.
Też miewam głupie sny, chyba taka podświadomość w ciąży, ale nie analizuję nie sprawdzam, żeby niepotrzebnie się nie nakręcać.

reklama
Do góry