Paatrycja
Fanka BB :)
A ja dziś zjadłam na śniadanie grejpfruta to już na pewno powinnam przytyćmacica w 9tc jest wielkości grejpfruta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja dziś zjadłam na śniadanie grejpfruta to już na pewno powinnam przytyćmacica w 9tc jest wielkości grejpfruta
ja chyba przeskoczylam odrazu do dorodnej dyniA ja dziś zjadłam na śniadanie grejpfruta to już na pewno powinnam przytyć
Hej Kochana co nowego ?piateczka. Ja dzisiaj na suchej chalce poki co od 7 rano.zzz
A ja twojej relacji bo i ja mamaplussizeW pierwszej ciąży startowałam z normalnej wagi i przytyłam ok 30 kg. Potem stosowałam różne diety, schudłam ale skończyło się to efektem jojo co finalnie spowodowało, że teraz ważę o 3 kg więcej niż w dniu porodu. Muszę się bardzo pilnować. Póki co waga stoi. Ale dałaś mi ogromną nadzieję, bo jednak nie zależy mi na balaście pod postacią dodatkowych kg a i dla dzidziusia nie jest to zdrowe.
Jutro idę do poradni diabetologicznej. Jestem ciekawa tej wizyty.
Dokładnie 9 tc. Z usg 9+4.Pięknie który to TC?
Podzielę się wszystkim, co usłyszę na jutrzejszej wizycieA ja twojej relacji bo i ja mamaplussize
Fajnie...a jak się czujesz na dziś?Podzielę się wszystkim, co usłyszę na jutrzejszej wizycie
W pierwszej ciąży startowałam z normalnej wagi i przytyłam ok 30 kg. Potem stosowałam różne diety, schudłam ale skończyło się to efektem jojo co finalnie spowodowało, że teraz ważę o 3 kg więcej niż w dniu porodu. Muszę się bardzo pilnować. Póki co waga stoi. Ale dałaś mi ogromną nadzieję, bo jednak nie zależy mi na balaście pod postacią dodatkowych kg a i dla dzidziusia nie jest to zdrowe.
Jutro idę do poradni diabetologicznej. Jestem ciekawa tej wizyty.
hej słońce, oj masakra dzisiaj, przysięgam ze tak złe nie było chyba ani razu od poczatku ciąży….Hej Kochana co nowego ?