reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Kochane, ale mam wieczorna labe ❤️ maślane bułeczki z czekolada + mój ulubiony serial + dzieciaki grzeczne i spokojne + wewnętrzny zen pomagający nie myśleć o tym, ze wypadałoby coś posprzątać 😂
ooo :D ! weź Ty mi już tych smaków nie rób bo ja nie wyrobie z tymi zakupami :D ledwo pesto kupiłam 😂😂

Z tego co czytam to ta cała beta to więcej szkody niż pożytku robi 😕 to może dobrze, że tutaj nikt tego nie robi.
Ja dzisiaj totalny brak energii, miał być luźny weekend ale mój stary polazł na jakieś durne szkolenie i ja zapitalam za dziećmi.

Cześć dziewczyn, chciałam się przywitać od kilku dni Was tylko podglądam 🤪
Moja beta rośnie jeden pomiar 159 dwa dni później 521 więc jest dobrze 😄 wizyta u gina 7.03 mam nadzieję że serduszko już będzie ❤️ termin porodu z om 28.10 więc będę pewnie ostatnia z Was wszystkich 🙈. Na pokładzie mam roczniaka i powoli zaczyna mnie przerażać noszego jednego na rączkach a drugiej dzidzi w brzuszku
Pozdrawiam serdecznie 😄
Też mam roczniaka, no 13 miesięcy dokładnie i ciągle na rękach mi wisi, chociaż coś tam sobie już drepta, ale straszny klocek z niego, 12 kg żywej wagi 😁 gdzie np córka znajomych ma ponad 2 lata i waży 11kg 🥴

Z tego co czytam to ta cała beta to więcej szkody niż pożytku robi 😕 to może dobrze, że tutaj nikt tego nie robi.
Ja dzisiaj totalny brak energii, miał być luźny weekend ale mój stary polazł na jakieś durne szkolenie i ja zapitalam za dziećmi.

Też mam roczniaka, no 13 miesięcy dokładnie i ciągle na rękach mi wisi, chociaż coś tam sobie już drepta, ale straszny klocek z niego, 12 kg żywej wagi 😁 gdzie np córka znajomych ma ponad 2 lata i waży 11kg 🥴
Mój ma razie tylko przy meblach drepta, mamoza ogromna może dlatego że cały dzień tylko ze mną jak wraca stary z pracy to trochę się z nim pobawi ale kątem oka obserwuje gdzie mama 🙈

reklama
Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka 💔 dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać. ❤️

Do góry