reklama
supernaturala co za serial oglądasz?
Sajfik
Fanka BB :)
ooo ! weź Ty mi już tych smaków nie rób bo ja nie wyrobie z tymi zakupami ledwo pesto kupiłamKochane, ale mam wieczorna labe maślane bułeczki z czekolada + mój ulubiony serial + dzieciaki grzeczne i spokojne + wewnętrzny zen pomagający nie myśleć o tym, ze wypadałoby coś posprzątać
mam pomysł tym razem wyślij kogoś innego po zakupy pamiętaj, to nie Ty masz zachcianki tylko kropekooo ! weź Ty mi już tych smaków nie rób bo ja nie wyrobie z tymi zakupami ledwo pesto kupiłam
AtenaSA
Z tego co czytam to ta cała beta to więcej szkody niż pożytku robi to może dobrze, że tutaj nikt tego nie robi.
Ja dzisiaj totalny brak energii, miał być luźny weekend ale mój stary polazł na jakieś durne szkolenie i ja zapitalam za dziećmi.
Ja dzisiaj totalny brak energii, miał być luźny weekend ale mój stary polazł na jakieś durne szkolenie i ja zapitalam za dziećmi.
Też mam roczniaka, no 13 miesięcy dokładnie i ciągle na rękach mi wisi, chociaż coś tam sobie już drepta, ale straszny klocek z niego, 12 kg żywej wagi gdzie np córka znajomych ma ponad 2 lata i waży 11kgCześć dziewczyn, chciałam się przywitać od kilku dni Was tylko podglądam
Moja beta rośnie jeden pomiar 159 dwa dni później 521 więc jest dobrze wizyta u gina 7.03 mam nadzieję że serduszko już będzie termin porodu z om 28.10 więc będę pewnie ostatnia z Was wszystkich . Na pokładzie mam roczniaka i powoli zaczyna mnie przerażać noszego jednego na rączkach a drugiej dzidzi w brzuszku
Pozdrawiam serdecznie
Mój ma razie tylko przy meblach drepta, mamoza ogromna może dlatego że cały dzień tylko ze mną jak wraca stary z pracy to trochę się z nim pobawi ale kątem oka obserwuje gdzie mamaZ tego co czytam to ta cała beta to więcej szkody niż pożytku robi to może dobrze, że tutaj nikt tego nie robi.
Też mam roczniaka, no 13 miesięcy dokładnie i ciągle na rękach mi wisi, chociaż coś tam sobie już drepta, ale straszny klocek z niego, 12 kg żywej wagi gdzie np córka znajomych ma ponad 2 lata i waży 11kg
podziwiam, ja nie mogę znieść imbiruHerbatka z imbirkiem na wieczór musi być
Kurde, zjadłabym coś.
Zaraz trzeba iść spać ale nie można z pustym żołądkiem bo inaczej będzie kiepsko w nocy
mrsmiki_94
No ja tak miałam tylko pod koniec w ostatniej ciąży, wiec chyba co kobieta to inaczejtak, to normalne w ciąży, w kolejnym trymestrze będzie jeszcze gorzej, a na końcu to już w ogóle.
reklama
Kasiek88
Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać.