ha ha ha czemu ja wcale nie czuje się winna ? Smacznego słońcePatrz co mi zrobiłaś Zobacz załącznik 1373763
reklama
mrsmiki_94
Fanka BB :)
Dziewczyny.. Czy którejś z Was ciężko złapać głębszy oddech? Oszaleje zaraz..
Sajfik
Dziekuje kochana za pozno na makaron ale przez Twoje zdjecia musiałam chociaz na kromke sobie troche dać pesto i poczuć ten smak który za mną cały czas chodziłha ha ha czemu ja wcale nie czuje się winna ? Smacznego słońce
Betty2
Bywa...Ja ostatnio rosołu nie, ale kropelka magiDziekuje kochana za pozno na makaron ale przez Twoje zdjecia musiałam chociaz na kromke sobie troche dać pesto i poczuć ten smak który za mną cały czas chodził
Sajfik
o pychotka! magi uwielbiam!!Bywa...Ja ostatnio rosołu nie, ale kropelka magi
obnoxious789
mi czasem, ale nie zawsze teraz naprzykład moge, wydaje mi się że jak dłużej maseczke ponosze w pracy to wtedy, dziś cały dzień w domu i moge wziąść głęboki wdech bsz problemu, ale czasem mam tak jakby mi się płuca nagle skurczyły..Dziewczyny.. Czy którejś z Was ciężko złapać głębszy oddech? Oszaleje zaraz.. [emoji19]
Oliwia088
tak, to normalne w ciąży, w kolejnym trymestrze będzie jeszcze gorzej, a na końcu to już w ogóle.Dziewczyny.. Czy którejś z Was ciężko złapać głębszy oddech? Oszaleje zaraz..
Dostałam ślinotoku na widok tej pizzyZjadłabym jeszcze jedną moze komuś smaka jeszcze zrobię? Zobacz załącznik 1373583
reklama
Oliwia088
a co za serial oglądasz?Kochane, ale mam wieczorna labe maślane bułeczki z czekolada + mój ulubiony serial + dzieciaki grzeczne i spokojne + wewnętrzny zen pomagający nie myśleć o tym, ze wypadałoby coś posprzątać