reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach ❤
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 😣). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.
Ja też mocno sie dystansuje, choć u mnie w rodzinie ciążę były wszystkie w porządku to znajome ostatnio mialy puste jaja i tez jakoś czekam z dystansem na usg gdzie zobacze serduszko ❤️ ja mam wizyte 8.03 tez z nadzieją ze jakies dobre wieści Wam tu przyniosę ❤️ karola trzymam mocno za nas kciuki, będą piekne serducha pulsować nam na marcowym usg❤️!!!

reklama
Jestem dzis ciągle głodna, mam jakiś wilczy apetyt, zjem coś i zaraz mam takie ssanie. Nie zamierzam być wielka jak stodoła ale mnie chyba pokona mój organizm wzywając o ciągłe jedzenie 🤦‍♀️ jeszcze 4 dni do wizyty i się okaże czy pozytywna wiadomość czy negatywna, ajajaja

140, dziś 160. To już koniec.
Ja się na betach nie znam... Może jest jakiś błąd pomiaru czy coś? Kiedy będziesz miała jakąś wizytę?

Tak patrzę teraz w swoje skierowania na badania i mi gin nie dała żadnego skierowania na bete. Mam różyczkę, kiłę, hiva, grypę krwi, toxo a bety nie mam...

A może zrobimy jakieś podwątki? To będzie ogólny a osobno wieści z wizyt, jakieś pytania na cito, zdrowie itd?

Wszędzie w internecie wojna, miło tu wejść i poczytać o bijacych serduszkach i kebabach [emoji173]
Ja się malo udzielam bo jakoś się mentalnie dystansuje do tej ciąży do pierwszego USG (dopiero 10.03 [emoji21]). W otoczeniu miałam tyle poronień i pustych jaj, że nie umiem uwierzyć, że mi się uda.
Ja mam to samo z dystansowaniem sie. Szczególnie że nie mam żadnych objawów i nie wiem czy się cieszyć czy martwić. Po prostu grzecznie czekam do 10.03 tez mam tego dnia USG na którym zobaczę czy jest serce. Po ciąży biochemicznej wiem, że nie mam wielkiego wpływu na to co będzie i nie nakręcam się, nie powtarzam bety itd. Gratuluję wszystkim serduszek [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Cześć dziewczyn, chciałam się przywitać od kilku dni Was tylko podglądam 🤪
Moja beta rośnie jeden pomiar 159 dwa dni później 521 więc jest dobrze 😄 wizyta u gina 7.03 mam nadzieję że serduszko już będzie ❤️ termin porodu z om 28.10 więc będę pewnie ostatnia z Was wszystkich 🙈. Na pokładzie mam roczniaka i powoli zaczyna mnie przerażać noszego jednego na rączkach a drugiej dzidzi w brzuszku
Pozdrawiam serdecznie 😄

My dzisiaj powiedzieliśmy moim rodzicom, a w czwartek najbliższym przyjaciołom i też dotarło do nas, że to faktycznie się dzieję.
Dzisiaj miałam wizytę, wszystko wygląda dobrze. Dostałam skierowanie na prenatalne i mam przyjść za 4 tygodnie.

Ja się na betach nie znam... Może jest jakiś błąd pomiaru czy coś? Kiedy będziesz miała jakąś wizytę?

Tak patrzę teraz w swoje skierowania na badania i mi gin nie dała żadnego skierowania na bete. Mam różyczkę, kiłę, hiva, grypę krwi, toxo a bety nie mam...

A może zrobimy jakieś podwątki? To będzie ogólny a osobno wieści z wizyt, jakieś pytania na cito, zdrowie itd?
Bo to są badania istotne w potwierdzonej ciąży. A beta jest zalecana tylko w wyjątkowych przypadkach, ale teraz moda na robienie jej milion razy. Zaraz zostanę oskarżona o straszenie 😛 ale nawet prawidłowo rosnąca beta nie daje gwarancji, ja miałam aż do 15 tys a niestety nie wyszło. Trzeba odganiać złe myśli i doczekać usg ☺️ będzie dobrze!

Bo to są badania istotne w potwierdzonej ciąży. A beta jest zalecana tylko w wyjątkowych przypadkach, ale teraz moda na robienie jej milion razy. Zaraz zostanę oskarżona o straszenie 😛 ale nawet prawidłowo rosnąca beta nie daje gwarancji, ja miałam aż do 15 tys a niestety nie wyszło. Trzeba odganiać złe myśli i doczekać usg ☺️ będzie dobrze!
Masz rację w tym co piszesz

reklama
muahahahaha 😈😈 cóż, ja o tej Twojej pizzy pół nocy śniłam także dobrze Ci tak 😂😂😂😂
Patrz co mi zrobiłaś 😅😅
IMG_20220226_173652_edit_1455084692693074.jpg

Do góry