Sanza
Zaciekawiona BB
Ogladalam polecam!supernatural
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ogladalam polecam!supernatural
oglądałam już milion razy kochana, od deski do deskiOgladalam polecam!
Kochana wiem co czujesz. Też przez to przechodzilam w listopadzie... Tak bardzo jestem z Tobą... Wiem ze łatwo się mówi ale jesteś silna dasz sobie radę, może nie w tym momencie ale niedługo zaświeci słońce. Trzymaj się kochana.Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać.
Jeju tak mi przykro trzymaj sie cieplutko tam kochana, dużo sił!! Daj nam znać za niedługo jak pojawi sie pesteczka - bo sie pojawi, teraz przed Tobą juz lepsze chwile za które trzymam kciuki!!!Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać.
Ciąża biochemiczna to niepowodzenie w implantacji zarodka zapłodnionej komórki jajowej w macicy lub krótko po nim, czasami miesiączka spóźnia się kilka, kilkanaście dni i wiele kobiet nie zauwaza nawet tej ciąży, wtedy beta jest bardzo niska i szybko spada.Dziewczyny wytłumaczcie mi bo ja tego nie kumam. Czy biochemiczna i puste jajo płodowe to to samo?
W sumie to ginka na tym pierwszym USG, gdzie jest widoczny sam pęcherzyk napisała: "ciąża potwierdzona"Bo to są badania istotne w potwierdzonej ciąży. A beta jest zalecana tylko w wyjątkowych przypadkach, ale teraz moda na robienie jej milion razy. Zaraz zostanę oskarżona o straszenie [emoji14] ale nawet prawidłowo rosnąca beta nie daje gwarancji, ja miałam aż do 15 tys a niestety nie wyszło. Trzeba odganiać złe myśli i doczekać usg [emoji3526] będzie dobrze!
Ja...Dziewczyny pytanie czy któraś nie miała jakiś objawów oprócz pozytywnego testu ?
ja np nie robiłam bety, czekałam do 8 tc na wizytę i tyle. Ale druga ciąża jest zupełnie inna, nie analizuje się już tak ani nie myśli o tym.Kasiek88 - czyli jednak bardzo mi przykro trzymaj się dzielnie [emoji8]
W sumie to ginka na tym pierwszym USG, gdzie jest widoczny sam pęcherzyk napisała: "ciąża potwierdzona"
Byłam przekonana, że beta to taki "mus" na początku ciąży. Nie pamiętam już ile razy miałam robiona w poprzedniej ciąży
Teraz badania krwi będę robiła 11.03 i wizytę mam 18. Chciałabym się doliczyć który to będzie TC, ale chyba nie mam pojęcia [emoji28] wg mnie 8-9 ale ta ciąża jest chyba młodsza
Ja też nie robiłam tym razem bety, czekam na wizytę i się okaże, uznałam ze beta i tak niczego nie zmieni, potwierdzi to co test ciążowy, a usg dopiero powie cala prawdęja np nie robiłam bety, czekałam do 8 tc na wizytę i tyle. Ale druga ciąża jest zupełnie inna, nie analizuje się już tak ani nie myśli o tym.