reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Mnie tak 3 dzien pobolewa glowa ale juz mniej niz ostatnio. I oczy bolą, zamazuje mi sie obraz bardziej 🥴 tylko wypatruje żeby nudności mnie nie dopadły bo wogole wyłączę sie z życia i pracy. dzis juz 6+1 wg OM..

Zobacz załącznik 1373561

Dziewczyny jadłyście pizze? Bo nie wiem czy wskazane ale zamowilam margherite dla bezpieczeństwa 🤔
ja dzis jadłam tylko własnego wypieku, pizza jest pieczona w bardzo wysokiej temperaturze (w pizzerii w piecu okolo 400 stopni) więc spokojnie można nawet z ser

reklama
Uhhhh cóż za emocje dzisiaj, mówię ja wam ❤️❤️❤️❤️❤️ starałam się czytać na bieżąco ale dzieciarnia nie dawała mi odpisać 😂

Pizza ❤️ oj zjadłabym domowa pizzę ❤️
Ale mam problem z serem bo jak się topi to jest tłusto a ja mam straszny problem z tłustymi produktami, No gania mnie na sama myśl o tłuszczu w ustach 🤮

Ale mam chleb tostowy i masło solone i będę sobie jeść grzanki jak mi będzie złe 🤩

oo komuś apetyt dopisuje, smakowała? 😊😁
Zjadłabym jeszcze jedną 🤤🤤🤤 moze komuś smaka jeszcze zrobię? 😈
Screenshot_20220225_223342.jpg

Dziewczyny a ja Wam zadam takie pytanko, jak to jest z ospa w ciąży? Wiadomo smarować się czymś tam można ale czy ma ona jakiś wpływ na dziecko? Pytam bo u nas w regionie ostatnio ospa panuje, a niestety moja mama nie pamięta czy przechodziłam ospę w dzieciństwie chociaż już później miałam kontak z osobami chorymi na ospę i nigdy mi nic nie było więc możliwe że to już za mną ale tak pytam z czystej ciekawosci

okrutna jesteś ….. 🤤🤤🤤🤤🤤 ale będę grzeczna i odmowie ;)

Jutro będę robić penne al pesto ❤️ opcja wegetariańska, bo nie mogę wytrzymać zapachu smażonego mięsa 😅
To tez Cie poszczuje muahahahahaha 😈😈😈
Oj to mnie mocno poszczujesz bo ja uwielbiam pesto🤤🤤😍😍😍 aleś mi teraz smaka zrobila

reklama
Do góry