reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja Wam powiem, ze bardzo ale to bardzo żałuje tych zrobionych bet poza dwoma.. nic tylko stres, odwiedzanie strony, analizowanie i szukanie dziury w całym..

ja mam już dwóch z września i bardzo bym chciała trzecie dzieciątko w październiku urodzić, ale termin mam na początek więc może być tak, że też we wrześniu bedzie😅 a wtedy jak do szkoły wszyscy będą szli to matka trzymaj się za kieszeń z tym wrześniem i urodzinami i prezentami 🙈😅😅😄🤣
u nas będzie tylko jeden synek wiec moze jakos udzwigniemy 🥰 zawsze to koniec wrzesnia a szkola od 1.🤣🤣

Przestańcie z tym biustem bo mnie mniej boli jak na początku. Wieczorem jak stanik zdejmę najbardziej,sutki nadal wrażliwe ale to co na początku to była masakra.
Dzis mnie mdliło jak głodna byłam i jak Em pił kawę,nogi bolą za to głowa nie
Zmienne to wszystko

Przestańcie z tym biustem bo mnie mniej boli jak na początku. Wieczorem jak stanik zdejmę najbardziej,sutki nadal wrażliwe ale to co na początku to była masakra.
Dzis mnie mdliło jak głodna byłam i jak Em pił kawę,nogi bolą za to głowa nie
Zmienne to wszystko
mam identycznie.
Dzisiaj jakby lżejsze mdlosci, za to bardziej wrażliwe piersi.
Wczoraj mega mdlosci za to piersi jakoś mniej obolałe.

Mnie dziś głowa boli, Apap nie za wiele pomógł, zrobiłam sobie kawę, o dziwo jakoś weszła, ale młody potrzebował pomocy w toalecie i szybko sobie wyszła 🙈

reklama
Mnie dziś głowa boli, Apap nie za wiele pomógł, zrobiłam sobie kawę, o dziwo jakoś weszła, ale młody potrzebował pomocy w toalecie i szybko sobie wyszła 🙈
Współczuję, ja wczoraj nieco bardziej rano zakaszlałam i jak mnie szarplęło to drugi duphaston zażywalqm bo na bank poleciał...
A teraz tradycyjnie na wieczor mi zimno wiec kocykuję

Do góry