reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mnie tak 3 dzien pobolewa glowa ale juz mniej niz ostatnio. I oczy bolą, zamazuje mi sie obraz bardziej 🥴 tylko wypatruje żeby nudności mnie nie dopadły bo wogole wyłączę sie z życia i pracy. dzis juz 6+1 wg OM..

mr-bean-waiting.gif

Dziewczyny jadłyście pizze? Bo nie wiem czy wskazane ale zamowilam margherite dla bezpieczeństwa 🤔

Mnie tak 3 dzien pobolewa glowa ale juz mniej niz ostatnio. I oczy bolą, zamazuje mi sie obraz bardziej 🥴 tylko wypatruje żeby nudności mnie nie dopadły bo wogole wyłączę sie z życia i pracy. dzis juz 6+1 wg OM..

Zobacz załącznik 1373561

Dziewczyny jadłyście pizze? Bo nie wiem czy wskazane ale zamowilam margherite dla bezpieczeństwa 🤔
na luzie możesz, jedynie na co trzeba uważać to te, w których dają surowe szynki na wierzch i nie są poddane obróbce cieplnej

Mało się odzywam bo praktycznie cały dzień absorbuje mi syn. Dzis szczepienie i zaraz zaczynamy rozszerzenie diety wiec u mnie na tapecie inne tematy 🤗😊
Zastanawiam sie czy nie umowic sie prywatnie na jeszcze jedno USG u innego lekarza pomiedzy wizytami u mojego gin. Jakos pozno mam miec ta wizyte. Dopiero na koniec marca...

Ja właśnie też tak usiadłam i zastanawiam się jak ja doczekam te 3 tygodnie do kolejnej wizyty...
Uspokojenie po wizycie jednak krótko trwa ; )

Zobacz załącznik 1373561

Jadłam dzisiaj bo miałam zachciankę;)

Jasne,pizza i za mną już dawno...nie dajmy się zwariować
Nieliczne z nas przejdą ten czas bezstresowo,sterylnie,bezlekowo czy bez zachciankowo. Moja ciocia do dziś opowiada jak gdy była w ciąży to jak nigdy za piwko by dała się pokroić...I jak sobie wujek popijał to tylko patrzyła ze smakiem ....

Zobacz załącznik 1373561

oo komuś apetyt dopisuje, smakowała? 😊😁

reklama
Do góry