reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mnie tak 3 dzien pobolewa glowa ale juz mniej niz ostatnio. I oczy bolą, zamazuje mi sie obraz bardziej 🥴 tylko wypatruje żeby nudności mnie nie dopadły bo wogole wyłączę sie z życia i pracy. dzis juz 6+1 wg OM..

mr-bean-waiting.gif

Dziewczyny jadłyście pizze? Bo nie wiem czy wskazane ale zamowilam margherite dla bezpieczeństwa 🤔

Mnie tak 3 dzien pobolewa glowa ale juz mniej niz ostatnio. I oczy bolą, zamazuje mi sie obraz bardziej 🥴 tylko wypatruje żeby nudności mnie nie dopadły bo wogole wyłączę sie z życia i pracy. dzis juz 6+1 wg OM..

Zobacz załącznik 1373561

Dziewczyny jadłyście pizze? Bo nie wiem czy wskazane ale zamowilam margherite dla bezpieczeństwa 🤔
na luzie możesz, jedynie na co trzeba uważać to te, w których dają surowe szynki na wierzch i nie są poddane obróbce cieplnej

Mało się odzywam bo praktycznie cały dzień absorbuje mi syn. Dzis szczepienie i zaraz zaczynamy rozszerzenie diety wiec u mnie na tapecie inne tematy 🤗😊
Zastanawiam sie czy nie umowic sie prywatnie na jeszcze jedno USG u innego lekarza pomiedzy wizytami u mojego gin. Jakos pozno mam miec ta wizyte. Dopiero na koniec marca...

Ja właśnie też tak usiadłam i zastanawiam się jak ja doczekam te 3 tygodnie do kolejnej wizyty...
Uspokojenie po wizycie jednak krótko trwa ; )

Zobacz załącznik 1373561

Jadłam dzisiaj bo miałam zachciankę;)

Jasne,pizza i za mną już dawno...nie dajmy się zwariować
Nieliczne z nas przejdą ten czas bezstresowo,sterylnie,bezlekowo czy bez zachciankowo. Moja ciocia do dziś opowiada jak gdy była w ciąży to jak nigdy za piwko by dała się pokroić...I jak sobie wujek popijał to tylko patrzyła ze smakiem ....

Zobacz załącznik 1373561

oo komuś apetyt dopisuje, smakowała? 😊😁

reklama
Do góry