reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja uważam że beta powinna być zakazana dla kobiet w ciąży;) tylko ze skierowaniem od ginka, robiona we właściwych odstępach i ilości.

I nie sugerujcie się aż tak wiekiem ciąży z usg. (Oczywiście nie dotyczy tych z rozchwianymi cyklami) Mój starszy po 20 tc tak poszedł do przodu że wychodził na 3-4 tygodnie starszy niż był. I odrazu odpowiem. Nie był gotowy na urodzenie się;)

reklama
Ja uważam że beta powinna być zakazana dla kobiet w ciąży;) tylko ze skierowaniem od ginka, robiona we właściwych odstępach i ilości.

I nie sugerujcie się aż tak wiekiem ciąży z usg. (Oczywiście nie dotyczy tych z rozchwianymi cyklami) Mój starszy po 20 tc tak poszedł do przodu że wychodził na 3-4 tygodnie starszy niż był. I odrazu odpowiem. Nie był gotowy na urodzenie się;)
Mam podobne odczucia! Zrobiłam bete dwa razy tylko dla potwierdzenia. Ale o jeżu jak mnie to stresowało... Wolała bym żyć w nieświadomości że taki badanie istnieje :D

Mam podobne odczucia! Zrobiłam bete dwa razy tylko dla potwierdzenia. Ale o jeżu jak mnie to stresowało... Wolała bym żyć w nieświadomości że taki badanie istnieje :D
Popieram Was 😉 Ja zrobiłam na początku po testach 2x dla potwierdzenia ze "rośnie" beta i tyle. Nie zamierzam więcej robić jej bo to za dużo stresu, rozmyślania. Na dalszym etapie wazniejsze jest już usg a beta sobie tam niech sama rośnie bez mojego nadzoru

O to to, zamiast wydawać na bety, lepiej koktajl owocowy na mieście i relaks dla mamy, nie ma co się nakręcać ☺️

Wiek ciąży jest wiarygodny tylko do 12 tc, później już każde dziecko rośnie inaczej i nie uwzględnia się tego jako terminu porodu 😉

Hej Dziewczyny. Jestesmy po wizycie. Karta ciazy założona. Mały ma ponad 2cm i rusza rączkami i nóżkami 🥰🥰🥰 dostalam skierowanie do diabetologa ze względu na wysoki cukier na czczo... ale poza tym wszystko ok. Dzis 8+6 więc znow termin porodu znow sie zmienił 🤣 chyba bede pierwsza... 1.10 🥰 ale podejrzewam że skoro u mnie bedzie cc to jeszcze we wrześniu może. Teraz czekać na prenatalne 25.03. Akurat w moje urodziny 🥰🥰
Mega uczucie jak widać jak macha Mały i do tego te pikajace serducho🥰🥰 wszystkim Wam życzę takich emocji!!!🥰🥰🥰
ja mam już dwóch z września i bardzo bym chciała trzecie dzieciątko w październiku urodzić, ale termin mam na początek więc może być tak, że też we wrześniu bedzie😅 a wtedy jak do szkoły wszyscy będą szli to matka trzymaj się za kieszeń z tym wrześniem i urodzinami i prezentami 🙈😅😅😄🤣

reklama
Do góry