reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja uważam że beta powinna być zakazana dla kobiet w ciąży;) tylko ze skierowaniem od ginka, robiona we właściwych odstępach i ilości.

I nie sugerujcie się aż tak wiekiem ciąży z usg. (Oczywiście nie dotyczy tych z rozchwianymi cyklami) Mój starszy po 20 tc tak poszedł do przodu że wychodził na 3-4 tygodnie starszy niż był. I odrazu odpowiem. Nie był gotowy na urodzenie się;)

reklama
Ja uważam że beta powinna być zakazana dla kobiet w ciąży;) tylko ze skierowaniem od ginka, robiona we właściwych odstępach i ilości.

I nie sugerujcie się aż tak wiekiem ciąży z usg. (Oczywiście nie dotyczy tych z rozchwianymi cyklami) Mój starszy po 20 tc tak poszedł do przodu że wychodził na 3-4 tygodnie starszy niż był. I odrazu odpowiem. Nie był gotowy na urodzenie się;)
Mam podobne odczucia! Zrobiłam bete dwa razy tylko dla potwierdzenia. Ale o jeżu jak mnie to stresowało... Wolała bym żyć w nieświadomości że taki badanie istnieje :D

Mam podobne odczucia! Zrobiłam bete dwa razy tylko dla potwierdzenia. Ale o jeżu jak mnie to stresowało... Wolała bym żyć w nieświadomości że taki badanie istnieje :D
Popieram Was 😉 Ja zrobiłam na początku po testach 2x dla potwierdzenia ze "rośnie" beta i tyle. Nie zamierzam więcej robić jej bo to za dużo stresu, rozmyślania. Na dalszym etapie wazniejsze jest już usg a beta sobie tam niech sama rośnie bez mojego nadzoru

O to to, zamiast wydawać na bety, lepiej koktajl owocowy na mieście i relaks dla mamy, nie ma co się nakręcać ☺️

Wiek ciąży jest wiarygodny tylko do 12 tc, później już każde dziecko rośnie inaczej i nie uwzględnia się tego jako terminu porodu 😉

Hej Dziewczyny. Jestesmy po wizycie. Karta ciazy założona. Mały ma ponad 2cm i rusza rączkami i nóżkami 🥰🥰🥰 dostalam skierowanie do diabetologa ze względu na wysoki cukier na czczo... ale poza tym wszystko ok. Dzis 8+6 więc znow termin porodu znow sie zmienił 🤣 chyba bede pierwsza... 1.10 🥰 ale podejrzewam że skoro u mnie bedzie cc to jeszcze we wrześniu może. Teraz czekać na prenatalne 25.03. Akurat w moje urodziny 🥰🥰
Mega uczucie jak widać jak macha Mały i do tego te pikajace serducho🥰🥰 wszystkim Wam życzę takich emocji!!!🥰🥰🥰
ja mam już dwóch z września i bardzo bym chciała trzecie dzieciątko w październiku urodzić, ale termin mam na początek więc może być tak, że też we wrześniu bedzie😅 a wtedy jak do szkoły wszyscy będą szli to matka trzymaj się za kieszeń z tym wrześniem i urodzinami i prezentami 🙈😅😅😄🤣

reklama
Do góry