28 października, ja właśnie chciałam tak za półtorej, dwa tygodnie. Poprzednią ciążę straciłam, teraz chcę szybko zobaczyć czy wszystko ok, bo jakoś nie czuję się wyluzowana podziwiam dziewczyny, które idą pierwszy raz np w 8tc, ja najchętniej już bym chciała sprawdzić czy wszystko ok, jestem bardzo niecierpliwaTo jesteśmy na podobnym etapie. Ja planuje isc za ok 2 tyg. Na kiedy masz termin z om?
reklama
Betty2
Fanka BB :)
Tak, chyba tak ...I kazda dolegliwość wyolbrzymionapsychika dalej nie pomaga odetchnąć z ulga kochana ? Trzymaj się tam, masz nas, jakoś wszystkie przez to przebrniemy.
Limonkaaa88
Ja też marznę i to tak konkretnie jak Ty !Dziewczyny a jak u Was z ciepłem? Ja aktualnie mam w domu 24st i chodzę w grubej bluzie pożarowe bo ciągle mi zimno... Mój mąż jak już słyszy "może podkrecmy ogrzewanie bo jakoś zimno" To tylko puka się w głowę... A ja na serio marzne...
Oj tak Dziękuje! ❤wow ale cudnie!!! Tak jedno po drugim! Marzenie! Gratulacje
Jestem prawie na bierząco z badaniami, porodem etc. więc może troszkę uda mi sie Was wesprzeć
Moja pierwsza ciąża była bezobjawowa. Gdyby nie rosnący brzuch to nie pamiętałabym że jestem w ciąży
Druga też sie na taką zapowiada bo nie mam żadnych objawów
Betty2
I ja! BrrJa też marznę i to tak konkretnie jak Ty !
Jak cudownie gratulacje☺Hej dziewczyny!
Przyznam szczerze że podczytywałam Was troszeczkę ale nie chciałam za szybko się witać bo występowały plamienia
Dziś na wizycie, wszystko w porządku więc stwierdziłam że się ujawnie
To moja druga ciąża.
Mam synka, który ma 6 miesięcy
Termin ustali mi lekarz na następnej wizycie jak będzie już serduszko bo z USG - karmie piersią cały czas i to nie tak prosto z terminem z OM
Marzyliśmy z mężem o dzieciach rok po roku więc mam nadzieje ze w październiku to się spełni.
Proszę o dopisanie do prywatnej grupy
ewelen398
super pesteczka! Pojawi się, pojawi fasolka ja za równo tydzień idę sprawdzić serduszko bo teoretycznie już w tym tyg powinno bićMelduję sie kochane po 1szej wizycie.
Z wstępnych rozmów wynika ze jestem we wczesnej ciąży między 5 a 6 tygodniem. Widac malutkie jajeczko, umiejscowione na środeczku - kolejna wizyta za 2 tyg by potwierdzić rozwijający sie zarodek Zobacz załącznik 1372378
A to ta moja pesteczka
Teraz tylko być dobrej myśli zeby zarodek sie pojawił za 2 tyg
Sanza
Zaciekawiona BB
U mnie z OM jest termin na 29.10. Tez jestem bardzo niecierpliwa. Planuję iść na usg 8.03. Ładny prezent bym miała na dzień kobiet, tak samo jak dwie kreski na teście dzień przed urodzinami bedzie dobrze :-*28 października, ja właśnie chciałam tak za półtorej, dwa tygodnie. Poprzednią ciążę straciłam, teraz chcę szybko zobaczyć czy wszystko ok, bo jakoś nie czuję się wyluzowana podziwiam dziewczyny, które idą pierwszy raz np w 8tc, ja najchętniej już bym chciała sprawdzić czy wszystko ok, jestem bardzo niecierpliwa
a nie ma sprawy, ja ty w sumie staram się regularnie spamować póki co, bo mi wtedy łatwiej jakoś znieść oczekiwanie na usgO to i tak bóle nóg.... Ja właśnie też ,a to nogi a to plecy i tak łazi
Odzywaj się co i jak,będzie mi raźniej
Ja tez na ta chwile jak taki rozjechany szczur na autostradzie- zero życia czy chęci do robienia czegokolwiek, a to plecy bolą, a to nogi, a to w podbrzuszu zakłuje i tak się jakoś toczy dzień od rana do wieczora… tez się melduj bo jak milczysz to się niepokoje.
reklama
Sajfik
Koniecznie daj znać jak wrócisz z wizyty serduszko pewnie już bije jak dzwon! teraz tylko czekać!super pesteczka! Pojawi się, pojawi fasolka ja za równo tydzień idę sprawdzić serduszko bo teoretycznie już w tym tyg powinno bić
Dziekuję staram się wierzyć ze moja pesteczka urośnie razem z zarodkiem już niedługo