reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

To jesteśmy na podobnym etapie. Ja planuje isc za ok 2 tyg. Na kiedy masz termin z om?
28 października, ja właśnie chciałam tak za półtorej, dwa tygodnie. Poprzednią ciążę straciłam, teraz chcę szybko zobaczyć czy wszystko ok, bo jakoś nie czuję się wyluzowana 😬 podziwiam dziewczyny, które idą pierwszy raz np w 8tc, ja najchętniej już bym chciała sprawdzić czy wszystko ok, jestem bardzo niecierpliwa 😬

reklama
wow ale cudnie!!! ❤️💕 Tak jedno po drugim! Marzenie! Gratulacje 😍
Oj tak 🤗 Dziękuje! ❤
Jestem prawie na bierząco z badaniami, porodem etc. więc może troszkę uda mi sie Was wesprzeć 🤗
Moja pierwsza ciąża była bezobjawowa. Gdyby nie rosnący brzuch to nie pamiętałabym że jestem w ciąży 😅
Druga też sie na taką zapowiada bo nie mam żadnych objawów 😊

Hej dziewczyny! 😊
Przyznam szczerze że podczytywałam Was troszeczkę ale nie chciałam za szybko się witać bo występowały plamienia 😒
Dziś na wizycie, wszystko w porządku więc stwierdziłam że się ujawnie 😁
To moja druga ciąża.
Mam synka, który ma 6 miesięcy 😁
Termin ustali mi lekarz na następnej wizycie jak będzie już serduszko bo z USG - karmie piersią cały czas i to nie tak prosto z terminem z OM 😁
Marzyliśmy z mężem o dzieciach rok po roku więc mam nadzieje ze w październiku to się spełni.
Proszę o dopisanie do prywatnej grupy 😁
Jak cudownie😍 gratulacje☺

Melduję sie kochane po 1szej wizycie.
Z wstępnych rozmów wynika ze jestem we wczesnej ciąży między 5 a 6 tygodniem. Widac malutkie jajeczko, umiejscowione na środeczku - kolejna wizyta za 2 tyg by potwierdzić rozwijający sie zarodek ❤️Zobacz załącznik 1372378
A to ta moja pesteczka 😍
Teraz tylko być dobrej myśli zeby zarodek sie pojawił za 2 tyg🙏
super pesteczka! Pojawi się, pojawi fasolka😊 ja za równo tydzień idę sprawdzić serduszko bo teoretycznie już w tym tyg powinno bić 😉

28 października, ja właśnie chciałam tak za półtorej, dwa tygodnie. Poprzednią ciążę straciłam, teraz chcę szybko zobaczyć czy wszystko ok, bo jakoś nie czuję się wyluzowana 😬 podziwiam dziewczyny, które idą pierwszy raz np w 8tc, ja najchętniej już bym chciała sprawdzić czy wszystko ok, jestem bardzo niecierpliwa 😬
U mnie z OM jest termin na 29.10. Tez jestem bardzo niecierpliwa. Planuję iść na usg 8.03. Ładny prezent bym miała na dzień kobiet, tak samo jak dwie kreski na teście dzień przed urodzinami 🥰 bedzie dobrze :-*

O to i tak bóle nóg.... Ja właśnie też ,a to nogi a to plecy i tak łazi
Odzywaj się co i jak,będzie mi raźniej
a nie ma sprawy, ja ty w sumie staram się regularnie spamować póki co, bo mi wtedy łatwiej jakoś znieść oczekiwanie na usg 😬

Ja tez na ta chwile jak taki rozjechany szczur na autostradzie- zero życia czy chęci do robienia czegokolwiek, a to plecy bolą, a to nogi, a to w podbrzuszu zakłuje i tak się jakoś toczy dzień od rana do wieczora… tez się melduj bo jak milczysz to się niepokoje.

reklama
super pesteczka! Pojawi się, pojawi fasolka😊 ja za równo tydzień idę sprawdzić serduszko bo teoretycznie już w tym tyg powinno bić 😉
Koniecznie daj znać jak wrócisz z wizyty ❤️ serduszko pewnie już bije jak dzwon! teraz tylko czekać!
Dziekuję 😘 staram się wierzyć ze moja pesteczka urośnie razem z zarodkiem już niedługo ❤️

Do góry