reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Melduję sie kochane po 1szej wizycie.
Z wstępnych rozmów wynika ze jestem we wczesnej ciąży między 5 a 6 tygodniem. Widac malutkie jajeczko, umiejscowione na środeczku - kolejna wizyta za 2 tyg by potwierdzić rozwijający sie zarodek ❤️Zobacz załącznik 1372378
A to ta moja pesteczka 😍
Teraz tylko być dobrej myśli zeby zarodek sie pojawił za 2 tyg🙏
Ginekolog wstępnie rzucił datę 20 październik
Jestesmy w podobnym tygodniu ciąży ❤
U mnie dziś też pesteczka 😍

moje ma skończone 3 lata a i tak od 3ciej do 4tej daje do wiwatu, kręci się, marudzi, popłakuje ….

A ja wizyty nie miałam. Żadnej. Nic a nic jeszcze. Czekam i zaciskam szczęki ze zniecierpliwienia 😬😬😬😬😬😬
Mój budzi się na siku i potem zabiera mnie do siebie. Tylko ma łóżeczko 140 więc na materacu rozkładanym śpię do rana. Do nas się nie mieści do łóżka. Aaa i jeszcze nad ranem zrazi z łóżeczka naten materac do mnie ;)
Jak planujecie łóżeczko 140x70 co się zmienia w tapczanik to nie polecam właśnie dlatego, że ciężko mamie w nim spać... zwłaszcza jak ma 175 jak ja ;)

Dziewczyny czy już planujecie zmianę spodnie na wygodniejsze? Bo ja właśnie tak. W poprzednich ciążach też mnie szybko spodnie uwierały ;) teraz się przerzuciłam na leginsy ale potrzebuję luzu :D

Mój budzi się na siku i potem zabiera mnie do siebie. Tylko ma łóżeczko 140 więc na materacu rozkładanym śpię do rana. Do nas się nie mieści do łóżka. Aaa i jeszcze nad ranem zrazi z łóżeczka naten materac do mnie ;)
Jak planujecie łóżeczko 140x70 co się zmienia w tapczanik to nie polecam właśnie dlatego, że ciężko mamie w nim spać... zwłaszcza jak ma 175 jak ja ;)
Ja mam 176 i ledwo co wstaję od młodszego. Starszy ma 180 łóżko i trochę wygodniej :D
Ale to są moje przytulasy i usypiaja ze mną.
Jak ja ich tego oduczę jak będę z brzuchem :D chyba z mężem podmiankę zrobię.

Dziewczyny czy już planujecie zmianę spodnie na wygodniejsze? Bo ja właśnie tak. W poprzednich ciążach też mnie szybko spodnie uwierały ;) teraz się przerzuciłam na leginsy ale potrzebuję luzu :D
Ja mam dresiki szare na gumeczke które pasują jak ulał 😁 dziś do ginekologa weszłam w rozpiętych już jeansowych spodniach, dobrze ze miałam długi sweter to nie było widać. W tych spodniach nie da sie już siedzieć. Wole dresiki popielate, rosną razem ze mną 😅

Ja mam 176 i ledwo co wstaję od młodszego. Starszy ma 180 łóżko i trochę wygodniej :D
Ale to są moje przytulasy i usypiaja ze mną.
Jak ja ich tego oduczę jak będę z brzuchem :D chyba z mężem podmiankę zrobię.
Wow! zawsze marzyłam tyle mieć! Ja widzę świat z punktu 158cm nie więcej 😂 do mnie deszcz dociera na samym końcu

Koniecznie daj znać jak wrócisz z wizyty ❤️ serduszko pewnie już bije jak dzwon! teraz tylko czekać!
Dziekuję 😘 staram się wierzyć ze moja pesteczka urośnie razem z zarodkiem już niedługo ❤️
przypomnisz mi kiedy ostatnia miesiączka była bo wiem ze podobnie miałyśmy a ja wizytę mam 3.03 i sie zastanawiam czy sie. wstawiać serduszko czy jeszcze nie 😊

reklama
przypomnisz mi kiedy ostatnia miesiączka była bo wiem ze podobnie miałyśmy a ja wizytę mam 3.03 i sie zastanawiam czy sie. wstawiać serduszko czy jeszcze nie 😊
Ostatnia miesiączka 13.01 - z aplikacji mi podaje termin na 23 pazdziernika, ginekolog powiedział 20tego ale to sie pewnie kilka razy pozmienia. A Ty kiedy miałaś OM?☺️

Do góry