reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Ja korzystałam z PZU w poprzedniej ciąży,i jak dostałam skierowanie na badania od gin prywatnie to dzwoniłam ma infolinię zgłaszałam gdzie chce zrobić badania i jakie i oni tam chyba dzwonili i podawali jakiś kod.
Dobrze wiedzieć. Mam pakiet w pzu :)
Ale tam jest bieda z terminami do dobrego gina

reklama
Hej dziewczyny! 😊
Przyznam szczerze że podczytywałam Was troszeczkę ale nie chciałam za szybko się witać bo występowały plamienia 😒
Dziś na wizycie, wszystko w porządku więc stwierdziłam że się ujawnie 😁
To moja druga ciąża.
Mam synka, który ma 6 miesięcy 😁
Termin ustali mi lekarz na następnej wizycie jak będzie już serduszko bo z USG - karmie piersią cały czas i to nie tak prosto z terminem z OM 😁
Marzyliśmy z mężem o dzieciach rok po roku więc mam nadzieje ze w październiku to się spełni.
Proszę o dopisanie do prywatnej grupy 😁

Hej dziewczyny! 😊
Przyznam szczerze że podczytywałam Was troszeczkę ale nie chciałam za szybko się witać bo występowały plamienia 😒
Dziś na wizycie, wszystko w porządku więc stwierdziłam że się ujawnie 😁
To moja druga ciąża.
Mam synka, który ma 6 miesięcy 😁
Termin ustali mi lekarz na następnej wizycie jak będzie już serduszko bo z USG - karmie piersią cały czas i to nie tak prosto z terminem z OM 😁
Marzyliśmy z mężem o dzieciach rok po roku więc mam nadzieje ze w październiku to się spełni.
Proszę o dopisanie do prywatnej grupy 😁
wow ale cudnie!!! ❤️💕 Tak jedno po drugim! Marzenie! Gratulacje 😍

reklama
plamienia na brązowo pojawiły się około 12-13, poki co nie są silniejsze, ani nie ma żywej krwi.
Luteina przyszła wiec tez mi trochę lepiej na psychice👍
Poza tym zrobiłam kolejne testy rano- dalej pozytywne, elektroniczny dalej pokazuje 3+ tygodni wiec beta nie spada, a zatem wierze ze wszystko Ok.

Cukier niestety z rana znowu powyżej normy.

Poza tym norma - lekkie pobolewanie jak na okres, bóle nóg jakbym kilometry przebiegła i gazy 😂😂😂😂😂😂😂 ale to takie ze szkoda mi każdego kto musi ze mną być w pomieszczeniu w danym momencie 🙀😬😅😂😂😂🤣
O to i tak bóle nóg.... Ja właśnie też ,a to nogi a to plecy i tak łazi
Odzywaj się co i jak,będzie mi raźniej

Do góry