Tojestemja
Fanka BB :)
hej, mi też lekarz po jednej stracie zlecił badania genetyczne. Wyszło, że mam mutacje mthfr. Ale chyba raczej to nie mialo wpływu na nieudaną ciąże, ale teraz biorę od lekarza kwas foliowy.Cześć dziewczyny! Od pewnego czasu a konkretnie od poronienia w listopadzie śledziłam forum staraczek i nawet chciałam tam już napisać ale w poniedziałek (07.02) w dzień planowanej miesiączki 2 testy pokazały upragnioną ciąże i oto jestem niepewnie na forum Mamuś październikowych. To moja 3 ciąża i mam nadzieje w końcu z happy endem. Pierwsza w 5 tygodniu zakończyła się w listopadzie. A w zeszłym miesiącu wyłapałam biochema z terminem miesiączki normalnej. Póki co nie mam stwierdzonych żadnych nieprawidłowości, chorób itp choć czekam jeszcze na wyniki genetycznych więc niewiadomo skąd te 2 straty. 2 ginekologów zadecydowało, że mam od nast miesiaca zacząć od 14 dnia cyklu brać luteine, a w obecnej sytuacji czyli pozytywnych testach ciązowych zdecydowali, że mam 1x dziennie wspomagać się luteiną. OM była 13.01 więc jestem około 4 tc ze względu na krótkie cykle. Trzymajcie za mnie kciuki!