reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Wagowo też ładnie, ja się boje USG o te Hc czy będzie nadal do tyłu
Mój ma ponad normę wymiar główki. Wyszło z główki 30.4 a mam 29.0
A który tydzień dokładnie? 😀
Mi lekarz kazał zapisać się w 30 tc, muszę czekać bo terminy z wizytami pojawiają się tydzień p.
Ja mam dokladnie 29 i 0 dzisiaj. Lekarz kazał mi się zapisać na pierwszy wolny termin.

Cytomegalie robiłaś ? Tak tylko dla siebie,czy masz jakieś obawy.
Ginekolog mówiła żebym powtórzyła razem z toxoplamoza 🙆🏽‍♀️
Te testy domowe kasetkowe z krwi na przeciwciała są teraz tanie. Co prawda dawno nie widziałam w marketach, ale się nie przyglądałam, może jeszcze gdzieś są. Na Allegro tanio sprzedają. Tylko ja wyjdzie Ci IgM + to w sumie nic Ci ta wiedza nie da poza zgłaszaniem w wywiadzie ginekologicznym lub pediatrycznym. Ty bierzesz heparynę (jakoś nie pamiętam jeszcze kto bierze u nas w wątku)?
biorę i heparyne i acard. przeciwciała to mamy, ja po szczepionce i przebytym covidzie, a mąż tylko to drugie, istotny jest poziom, a tego już z tego płytkowego sie nie dowiemy 🤷🏻‍♀️
Wszystkie robiłyscie ten test na cytomegalie ? Czy tylko ja taka zacofana.
ja robiłam w I trymestrze razem z HIV, kiła itd... myślałam że takie są wytyczne, nie czytałam na ten temat. teraz kazała mi powtórzyć, to to zrobiłam, ale widzę po paragonie, że to było najdroższe badanie 🙆🏽‍♀️

Ale mnie śpiączka wzięła, nie wiem czy po tej gkukozie, czy przez to że wcześnie wstałam, ale zasnęłam po 10 POD KOCEM i jestem ugotowana ....

Ginekolog mówiła żebym powtórzyła razem z toxoplamoza 🙆🏽‍♀️

biorę i heparyne i acard. przeciwciała to mamy, ja po szczepionce i przebytym covidzie, a mąż tylko to drugie, istotny jest poziom, a tego już z tego płytkowego sie nie dowiemy 🤷🏻‍♀️

ja robiłam w I trymestrze razem z HIV, kiła itd... myślałam że takie są wytyczne, nie czytałam na ten temat. teraz kazała mi powtórzyć, to to zrobiłam, ale widzę po paragonie, że to było najdroższe badanie 🙆🏽‍♀️

Ale mnie śpiączka wzięła, nie wiem czy po tej gkukozie, czy przez to że wcześnie wstałam, ale zasnęłam po 10 POD KOCEM i jestem ugotowana ....
A miałaś przebyta że tylko jedno robiłaś ?

reklama
Do góry