reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja to sie chociaz dzieki temu upewnilam, ze my serio malo cukru uzywamy bo nawet nie zauwazylam, ze w sklepach niby takie problemy z dostepnoscia sa😅

Ja to sie chociaz dzieki temu upewnilam, ze my serio malo cukru uzywamy bo nawet nie zauwazylam, ze w sklepach niby takie problemy z dostepnoscia sa😅
My też dużo nie, i jak się już kończył tak czatuje żeby gdzieś dostać a tu nawet z takimi cenami półki puste

Załączniki

• IMG_20220722_105101.jpg
    IMG_20220722_105101.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 44
Ja też nie zauważyłam, dopiero teściowa zadzwoniła do mojego męża czy mamy kupiony cukier :D powiedział, że nie bo nie używamy. A okazało się, że mamy jeden worek pełny w szafce na dnie to nawet jak jakieś ciasto wpadnie po drodze czy coś to przeżyjemy ten szał na jednym worku. A obstawiam, że ze 3-4 tygodnie cukier będzie wszędzie na półkach. Nie wydaje wam się, że to chwyt marketingowy, własnie wtedy gdy ludzie robią przetwory nagle brakuje cukru? Za chwilkę będzie we wszystkich sklepach 10/15% drożej

Ja też nie zauważyłam, dopiero teściowa zadzwoniła do mojego męża czy mamy kupiony cukier :D powiedział, że nie bo nie używamy. A okazało się, że mamy jeden worek pełny w szafce na dnie to nawet jak jakieś ciasto wpadnie po drodze czy coś to przeżyjemy ten szał na jednym worku. A obstawiam, że ze 3-4 tygodnie cukier będzie wszędzie na półkach. Nie wydaje wam się, że to chwyt marketingowy, własnie wtedy gdy ludzie robią przetwory nagle brakuje cukru? Za chwilkę będzie we wszystkich sklepach 10/15% drożej
Akcja, jak co roku o tej porze roku...

reklama
Do góry