Bo przed ciążą to ja straszny kawosz byłam i chyba ten magnez to jest na poziomie zero.Biorę magne b6 forte dwa razy , przy plamieniach mi kazał brać magne b6 2x1 ,brałam pierw po 1tab tego forte bo nie było w aptece tego zwykłego ,ale jak widzę że się czesto spina to dwie tabletki zaczęłam brac tego forte i w sumie nie wiem czy to jeszcze nie za mało
reklama
Anulka4247
Fanka BB :)
Odpisała i bardzo zachwala, więc chyba mam już chociaż wózek wybranyNapisałam do niej ale bez odzewu na razie. Pewnie ma gorący okres teraz
Jak teraz sprawdzałam to jest junama diamond połączona nazwa i są piękneJa kupilam ale diamond i jak narazie jestem zakochana, zobaczymy jak sie sprawdzi
kociamama.
Moderator
Taak, my mamy akurat wersje mirror satin na zlotej ramie i ze zlota gondola, no zakochalam sieJak teraz sprawdzałam to jest junama diamond połączona nazwa i są piękne
Koniczynka93
Tak zalecenie lekarza, twardniała mi macica już na początku drugiego trymestru. Teraz już jest ok, ale lekarz kazał nadal braćZ zalecen lekarza? Czy tak sama z siebie?
Koniczynka93
Mi na skurcze w łydkach i "skaczącą" powiekę dodatkowo przepisał potas, od kiedy biorę uspokoiło mi się... Czasami jak mnie skurcz złapał nad ranem to nie mogłam z łóżka zejść, mąż musiał masować aż przejdzieJa bez magne b6 forte mam takie skurcze w lydkach i stopach, ze wyję z bólu.
reklama
będziesz zadowolonaJa kupilam ale diamond i jak narazie jestem zakochana, zobaczymy jak sie sprawdzi
Taak, my mamy akurat wersje mirror satin na zlotej ramie i ze zlota gondola, no zakochalam sie
Miałam dokładnie ten sam nie dość Ze piękny to wygodny wiec bardzo polecam