reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ja podczas tych upalow ciagle czuje jakies ciagniecie w brzuchu i ogolny dyskomfort, takie uczucie jakby mi skory brakowalo a dzisiaj ulga.
Ale u nas od jutra znow upaly, na szczescie nie az takie jak byly🥵
No ja też mam takie uczucie ale wkoncu brzuchy rosnąl, taki twardawy jak wstanę nawet rano.

reklama
A bierzecie magne b6?
Mi podczas ostatniej wizyty ginekolog powiedziala, ze mam dosc twarda macice i zebym zaczela suplementowac ale juz pod koniec po usg powiedziala, ze sie rozluznila wiec moze byla to kwestia temperatury. Kazala pic duzo wody bo przyznaje sie bez bicia-do tej pory bylo z tym u mnie ciezko a jesli nadal bedzie twardniala to mam zaczac brac magnez. No i od tamtej pory pije w koncu 2,5l dziennie chociaz latwo nie jest ale mimo wszystko zaczelam od razu brac magne b6, chyba nie zaszkodzi nie?

Tez mam często prawą stronę wypukła, nie wiem na jednym forum pisała dziewczyna że to skurcze macicy, ja sobie mówię że mlody tyłek wypina.
Moja wczoraj wieczorem sie rozkrecila, tak mnie kopala, ze az brzuch podskakiwal i ostatecznie chyba wlasnie sie do mnie wypiela bo mialam taka gule wypukla z prawej strony brzucha😄 posiedziala tak chwile i przeszlo

A bierzecie magne b6?
Mi podczas ostatniej wizyty ginekolog powiedziala, ze mam dosc twarda macice i zebym zaczela suplementowac ale juz pod koniec po usg powiedziala, ze sie rozluznila wiec moze byla to kwestia temperatury. Kazala pic duzo wody bo przyznaje sie bez bicia-do tej pory bylo z tym u mnie ciezko a jesli nadal bedzie twardniala to mam zaczac brac magnez. No i od tamtej pory pije w koncu 2,5l dziennie chociaz latwo nie jest ale mimo wszystko zaczelam od razu brac magne b6, chyba nie zaszkodzi nie?
Mi magnez przepisali w szpitalu, a jak mojej gin pytałam, to mówiła, że mogę brać nawet do końca ciąży. Zresztą... kupuj na początek Muszyniankę, jest mocno magnezowa🙂

Mi magnez przepisali w szpitalu, a jak mojej gin pytałam, to mówiła, że mogę brać nawet do końca ciąży. Zresztą... kupuj na początek Muszyniankę, jest mocno magnezowa🙂
Oo dzieki! Wyprobuje.
Do tej pory pilam cisowianke albo filtrowana z kranu, ale slyszalam wlasnie, ze warto pic wode z duza iloscia magnezu

Tez mam często prawą stronę wypukła, nie wiem na jednym forum pisała dziewczyna że to skurcze macicy, ja sobie mówię że mlody tyłek wypina.

A bierzecie magne b6?
Biorę magne b6 forte dwa razy , przy plamieniach mi kazał brać magne b6 2x1 ,brałam pierw po 1tab tego forte bo nie było w aptece tego zwykłego ,ale jak widzę że się czesto spina to dwie tabletki zaczęłam brac tego forte i w sumie nie wiem czy to jeszcze nie za mało

reklama
Moja wczoraj wieczorem sie rozkrecila, tak mnie kopala, ze az brzuch podskakiwal i ostatecznie chyba wlasnie sie do mnie wypiela bo mialam taka gule wypukla z prawej strony brzucha😄 posiedziala tak chwile i przeszlo
Moj już od paru godzin dokazuje, uspakaja mnie to jak świruje tam ,widocznie od wczoraj był odwrócony dupa do brzucha że nie czułam ruchów.

Do góry