reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Mój brzuch nienawidzi spodni i spódnic z tym panelem ciążowym, od razu się stawia. W poprzednich ciążach nosiłam i było OK. Dobrze, że jest pogoda na sukienki bez rajstop.
Ja nie wiedzieć czemu miałam tak wczoraj... Nawet chcę zapytać lekarza, bo samo przyszło i samo poszło, ale było dziwne.

reklama
Wczoraj byliśmy na weselu i po tej mojej krzywej cukrowej Maluch może być ze mnie dumny. Ani lodów, ani tortu weselnego🙂 A słodki stół byłam pooglądać, bo był piękny🙂

Czy któraś z Was bierze kwasy DHA inne niż z zestawów witamin dla ciężarnych? Przyszlo mi nowe opakowanie Prenatalu Duo,poczytałam opakowanie przed wyrzuceniem i zaczęłam się zastanawiać, czy jeszcze jakiegoś kwasu dodatkowo sobie nie dodawać...
ja biorę pregna dha 2 tabletki, bo nie jem w ogóle ryb. Plus zwykle witaminy pregna start

reklama
Ja podczas tych upalow ciagle czuje jakies ciagniecie w brzuchu i ogolny dyskomfort, takie uczucie jakby mi skory brakowalo a dzisiaj ulga.
Ale u nas od jutra znow upaly, na szczescie nie az takie jak byly🥵
Dokładnie tak! Jakby Maluchowi wczoraj było za ciasno🙂 Słucham rady lekarza i jak ustępuje, nie ma plamień i nie ma bólu to nie panikuję. W pon mam wizytę, to wypytam o wszystko🙂

Do góry