jesteś pod kontrolą endokrynologa?Odebrałam betę. Dziś mam 16dpo i beta 459, progesteron 27,29 i tsh 3,4. W czwartek powtórka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesteś pod kontrolą endokrynologa?Odebrałam betę. Dziś mam 16dpo i beta 459, progesteron 27,29 i tsh 3,4. W czwartek powtórka
U mnie też tsh 2.630 ale już mam wziekszona dawkę euthyroxujesteś pod kontrolą endokrynologa?
Nie ale już jestem umówiona, mam na dniachjesteś pod kontrolą endokrynologa?
to dobrze, że jesteś umówiona, bo troszkę za duże to tsh. Jestem przerwazliwiona w tym temacie, bo też muszę tego pilnować, dlatego tak uwagę zwracamNie ale już jestem umówiona, mam na dniach
Dokładnie ale odpowiednia dawka leku i szybciutko wróci do normyto dobrze, że jesteś umówiona, bo troszkę za duże to tsh. Jestem przerwazliwiona w tym temacie, bo też muszę tego pilnować, dlatego tak uwagę zwracam
dokładnie takDokładnie ale odpowiednia dawka leku i szybciutko wróci do normy
Dokładnie tak jak napisała @Kruszek91 , normy są odpowiednie co do tygodnia ciążyCzyli nie martwić się tym że ten poziom nie jest np 500 tylko ważny przyrost? lekarza mam dopiero 8.02
Lepiej się nie nastawiaćhaha może akurat trafi Ci się łaskawy egzemplarz ja się boję o to trzecie
wiesz co mój ma obecnie rok i 4 miesiące i też jeszcze KP i też nie mam pojęcia jak go odstawić, bo on cycoholik straszny mimo tego że wszystko już je, ale w nocy to potrafi milion razy wstawać na cyca gdzieś mi się obiło o uszy, że pod wpływem hormonów ciążowych smak mleka się zmienia to liczę, że może przestanie mu już smakować.. Ale jak narazie u nas końca nie widać, więc nie pomogę niestety...Dokładnie tak jak napisała @Kruszek91 , normy są odpowiednie co do tygodnia ciąży
Lepiej się nie nastawiać
Ja dalej kp i nie wiem jak odstawić, on tak uwielbia pierś, że boje się co to będzie
jasne, rozumiem. Nie denerwuj się, na spokojnie. W ciąży często zdarza się że tsh szaleje, ale na spokojnie dobrze, że masz tą wizytę, lekarz wszystko Ci wytłumaczy i dobierze leki i będzie okZawsze miałam cały panel tarczycowy ok i przy staraniach trzech lekarzy odradzilo mi branie czego kolwiek (miałam między 2 a 3) ale teraz już też mnie to martwi. Jutro mam konsultacje telefoniczna z endokrynologiem, 15.02 endokrynologa i 7.02 ginekologa więc mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem