reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dokładnie tak jak napisała @Kruszek91 , normy są odpowiednie co do tygodnia ciąży 😊

Lepiej się nie nastawiać 🙈
Ja dalej kp i nie wiem jak odstawić, on tak uwielbia pierś, że boje się co to będzie 😳
wiesz co mój ma obecnie rok i 4 miesiące i też jeszcze KP i też nie mam pojęcia jak go odstawić, bo on cycoholik straszny mimo tego że wszystko już je, ale w nocy to potrafi milion razy wstawać na cyca🥴 gdzieś mi się obiło o uszy, że pod wpływem hormonów ciążowych smak mleka się zmienia to liczę, że może przestanie mu już smakować.. Ale jak narazie u nas końca nie widać, więc nie pomogę niestety... 🥴

Zawsze miałam cały panel tarczycowy ok i przy staraniach trzech lekarzy odradzilo mi branie czego kolwiek (miałam między 2 a 3) ale teraz już też mnie to martwi. Jutro mam konsultacje telefoniczna z endokrynologiem, 15.02 endokrynologa i 7.02 ginekologa więc mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem :)

reklama
Zawsze miałam cały panel tarczycowy ok i przy staraniach trzech lekarzy odradzilo mi branie czego kolwiek (miałam między 2 a 3) ale teraz już też mnie to martwi. Jutro mam konsultacje telefoniczna z endokrynologiem, 15.02 endokrynologa i 7.02 ginekologa więc mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem :)
jasne, rozumiem. Nie denerwuj się, na spokojnie. W ciąży często zdarza się że tsh szaleje, ale na spokojnie dobrze, że masz tą wizytę, lekarz wszystko Ci wytłumaczy i dobierze leki i będzie ok🙂

Do góry