reklama
angelika9403
Fanka BB :)
Dziewczyny, a pobolewają Was jajniki?
TSH za wysokie, kiedy masz wizytę?
Odebrałam betę. Dziś mam 16dpo i beta 459, progesteron 27,29 i tsh 3,4. W czwartek powtórka
Naturalny na szczęście [emoji4]
Trzymamy kciuki! I czekamy na informacje! [emoji846] A pierwszy poród był naturalny czy cc?
Już doczytałam, że jesteś umówiona [emoji4]
Zawsze miałam cały panel tarczycowy ok i przy staraniach trzech lekarzy odradzilo mi branie czego kolwiek (miałam między 2 a 3) ale teraz już też mnie to martwi. Jutro mam konsultacje telefoniczna z endokrynologiem, 15.02 endokrynologa i 7.02 ginekologa więc mam nadzieję że jutro się czegoś dowiem
INKA1990
Fanka BB :)
Mnie tak lekko kłuje z jednej strony ale delikatnie. Myślę, że normalnie nawet nie zwróciłabym na to uwagi.Dziewczyny, a pobolewają Was jajniki?
mnie też kłuję to z jednej strony, czasem z drugiej. Też mi się wydaje, że to normalneDziewczyny, a pobolewają Was jajniki?
Może miałaś później owulacje i dlatego ?Również się z Wami witam OM 30.12.2021r.
Beta z dnia 28.01 66(30dc) , beta z 31.01 197(33dc) cykle 31 dniowe. Stresuje się że te wartości są takie niskie. Jestem po 2 poronieniach, po których 18 miesięcy temu urodziłam synka. Również w domu mam 7 latka
reklama
Dziewczyny widzę, ze niektóre robią też TSH, ja robię sobie dla kontroli tylko bhcg i progesteron, powinnam tez TSH?
Do tych co już wiedzą- jakie badania najlepiej zrobić przed pierwszą wizytą, zeby lekarz nie sprawdzał wyników dopiero na drugim spotkaniu? Na pewno aktualne bhcg, progesteron, morfologia i mocz, coś jeszcze ?
Moja beta z wczoraj to 2387, OM 01.01., ale podejrzewam, ze miałam dużo wcześniej owulacje. Mam tez pytanie do Was czy progesteron może mieć wahania co kilka dni? Pierwsze badanie miałam betę 15 i progesteron 30 potem 27,5 potem 25,5, a teraz mam 22, niby w normie cały czas, ale zauważalny spadek.
Do tych co już wiedzą- jakie badania najlepiej zrobić przed pierwszą wizytą, zeby lekarz nie sprawdzał wyników dopiero na drugim spotkaniu? Na pewno aktualne bhcg, progesteron, morfologia i mocz, coś jeszcze ?
Moja beta z wczoraj to 2387, OM 01.01., ale podejrzewam, ze miałam dużo wcześniej owulacje. Mam tez pytanie do Was czy progesteron może mieć wahania co kilka dni? Pierwsze badanie miałam betę 15 i progesteron 30 potem 27,5 potem 25,5, a teraz mam 22, niby w normie cały czas, ale zauważalny spadek.