reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Witam się też ja😊, OM 2.01.22, beta z 26dc 192, beta z 28dc 609. Cykle ok 29 dniowe. Na pokładzie córka skończone 4 lata, starania od 08.2020. Jedno poronienie 03.2021. Bardzo się cieszę, ale również bardzo stresuje i boję że może się sytuacja znowu powtórzyć. Ale próbuje myśleć pozytywnie😊 wizyta u gin 11.02😊

reklama
Witam się też ja😊, OM 2.01.22, beta z 26dc 192, beta z 28dc 609. Cykle ok 29 dniowe. Na pokładzie córka skończone 4 lata, starania od 08.2020. Jedno poronienie 03.2021. Bardzo się cieszę, ale również bardzo stresuje i boję że może się sytuacja znowu powtórzyć. Ale próbuje myśleć pozytywnie😊 wizyta u gin 11.02😊
Ciąża po poronieniu nie jest łatwa dla psychiki. Ja mam na koncie dwie straty i też każda wizyta w toalecie naprawa mnie lękiem. Ale cieszę się że się udało, o tą ciążę staraliśmy się od sierpnia 2021
Do wizyty mam jeszcze trochę czasu ale wyniki bety i proga trochę mnie uspokoiły.

Również się z Wami witam :) OM 30.12.2021r.
Beta z dnia 28.01 66(30dc) , beta z 31.01 197(33dc) cykle 31 dniowe. Stresuje się że te wartości są takie niskie. Jestem po 2 poronieniach, po których 18 miesięcy temu urodziłam synka. Również w domu mam 7 latka :)
Nie stresuj się beta odpowiednio urosła, a to najważniejsze 😉
Ja w pierwszej ciąży dwa dni po terminie spodziewanej miesiączki również miałam 66 😉

To i ja się przywitam :) Pierwsza beta 26 dc 13,3, czekam teraz na wynik drugiej. Wstępnie przewidywany termin 9.10.
Niestety, jestem po dwóch stratach - poronienie w 10.2020 w 8 tygodniu i martwe urodzenie córeczki Poli 30.10.2021 w 22 tc. Jest stres, ale jestem dobrej myśli. Miło Was poznać i do was dołączyć :) .

reklama
Do góry