reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny widzę, ze niektóre robią też TSH, ja robię sobie dla kontroli tylko bhcg i progesteron, powinnam tez TSH?
Do tych co już wiedzą- jakie badania najlepiej zrobić przed pierwszą wizytą, zeby lekarz nie sprawdzał wyników dopiero na drugim spotkaniu? Na pewno aktualne bhcg, progesteron, morfologia i mocz, coś jeszcze ?
Moja beta z wczoraj to 2387, OM 01.01., ale podejrzewam, ze miałam dużo wcześniej owulacje. Mam tez pytanie do Was czy progesteron może mieć wahania co kilka dni? Pierwsze badanie miałam betę 15 i progesteron 30 potem 27,5 potem 25,5, a teraz mam 22, niby w normie cały czas, ale zauważalny spadek.
Wiesz co, ja TSH też idę zrobić jutro ale tylko dlatego, że mam Hashimoto i muszę to kontrolować. Moja endokrynolog mi mówiła że jak tylko zajdę w ciążę to mam jej wysłać maila i ona zdecyduje co dalej. Więc zrobię żeby wysłać jej maila od razu z wynikiem.

reklama
wiesz co mój ma obecnie rok i 4 miesiące i też jeszcze KP i też nie mam pojęcia jak go odstawić, bo on cycoholik straszny mimo tego że wszystko już je, ale w nocy to potrafi milion razy wstawać na cyca🥴 gdzieś mi się obiło o uszy, że pod wpływem hormonów ciążowych smak mleka się zmienia to liczę, że może przestanie mu już smakować.. Ale jak narazie u nas końca nie widać, więc nie pomogę niestety... 🥴
U nas identyczna sytuacja, dłużej niż 3 godziny nie pospi, żywy smoczek musi być 🙈
Też mam taką nadzieję, ale trochę wątpię czy to się uda 😬

Do góry