reklama
W trakcieJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
Daje popis ,RTG w domu bez promieniowaniaW trakcie
Anulka4247
Fanka BB :)
U mnie jeszcze przed, nadal 31 stopni... po 20 godzinieJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
Ostatnia edycja:
olala25
też tak miałam, normalneMiał ktoś jeszcze drugi wynik wyższy od pierwszego oprócz @Olafasola1990
U mnie burzy nie widać i o 20 dalej 30 stopni
Teściową mówiła że to lato ma być strasznie upalne , hmm będziemy się kołysać z brzuchami w domu, bo wyjscie to bedzie kałuża potu ..Ja dziś do sklepu weszłam z ciuchami i klimy nie było to myślałam, ze padnę.U mnie jeszcze przes, nadal 31 stopni... po 20 godzinie
Koniczynka93
U mnie przed burza, mam nadzieję że nadejdzie szybko... Chcę żeby już trochę się ochłodziło. Jutro na szczęście prognozują u mnie 25 stopni więc w końcu będzie można wyjść na spacerJak u was po burzy czy przed ? u mnie tak ryplo na osiedlu że aż podskoczyłam
No u mnie też ma być 25 ale ile w tym prawdyU mnie przed burza, mam nadzieję że nadejdzie szybko... Chcę żeby już trochę się ochłodziło. Jutro na szczęście prognozują u mnie 25 stopni więc w końcu będzie można wyjść na spacer
reklama
kociamama.
Moderator
Ja tez juz odliczam do tego ochlodzenia bo jak narazie to siedze calymi dniami przy wiatraku, nie jestem w stanie nigdzie wyjsc bo zaraz jest mi slabo i sie roztapiam dodatkowo mloda kopie wtedy jak szalona i czuje, ze mi brzuch twardnieje.No u mnie też ma być 25 ale ile w tym prawdy
Burzo przychodz!