Mi dali jakąś okrojona morfologię bez rozmazu i mam te pierwsze co są erytrocyty jak Noma od 3,93 to mam 3,70 i krwinek czerwonych nie mam na nich wyniku a ostatnio miałam podwyższony a już wyniki gotowe więc nic nie przybędzie już dzwoniłam czemu takie okrojone.Mi tez erytrocyty spadły, ale norma jest wg. DIAGNOSTYKI 39 a ja mam 38
reklama
Gdzieś już czytałam opinie lekarza o wynikach czemu drugi wyższy od po godzinie to pisał że szybki pierwszy wyrzut glukozy był dlatego tak , ciekawe co mi mój gin powie.Ja tez tak miałam i kiedy przekazałam wyniki lekarzowi to napisała, ze wszystko w porządku
Anulka4247
Fanka BB :)
Ja to siku co 2 h muszę robić w dzień, tym bardziej jak tyle piję teraz. Teraz bylam na wakacjach co prawda samolotem. Ale powiedzialam mężowi, że jak mamy gam gdzieś jeździć autobusami czy autem to niech będą odcinki max 1.5-2 h.Do dziewczyn które podróżują
Jeżeli jedziecie gdzieś dalej na wycieczkę autem np. nad morze, to co jakiś czas, kiedy robicie sobie przerwy? Od jutra już 28tc zaczynam
Jak wracałam już do Polski to zajeżyłam się okropnie na jednego stewarda. Siedzieliśmy i czekaliśmy na start już w samolocie. Pilot ogłosił, że czekamy 20 min bo coś tam korki na lotnisku czy coś. No i już mnie tak cisnęło siku, że poszłam mimo zapalonych pasów. Ale nie tylko ja, przede mną też kobieta wyszła z wc dopiero co. Wchodzę, już czuję prawię tą ulgę a tu mnie dziad wygonił już z kabiny wc, że już startujemy i proszę siadać. To wyszłam i idę siadać. Powiedziałam tylko do męża, że mam nadzieję, że ten pan się nie myli i zaraz wystartujemy bo się posikam. Zaczął mnie na prawdę brzuch cisnąć bo jeszcze się zdenerwowałam. Na całe szczęście stewardessa się zlitowała i powiedziała, żebym poszła siku. Ale wkurzył mnie facio okropnie. Nie ma opcji żeby nie zauważył, że jestem w ciąży. Bo już widać na maksa. A po moim powrocie z wc staliśmy jeszcze z 25 minut.
nie wiem, mój mąż ma sensor przyczepiany do ramienia i przytyka telefon do niego i pokazuje mi w apce poziom, więc może to robić i co 5 minut, a nie pamiętam jak robił bez sensora. ale z tego co mówi, to ogólnie cukrzyca jest bardzo indywidualna, czy to kobieta w ciąży czy ktoś z cukrzycą "zwykłą"inne normy są a poza tym mierzy się glukometrem godzine od posiłku a chyba pozostali cukrzycy mierzą 2h?
aspekt
on ma ten sensor refundowany?nie wiem, mój mąż ma sensor przyczepiany do ramienia i przytyka telefon do niego i pokazuje mi w apce poziom, więc może to robić i co 5 minut, a nie pamiętam jak robił bez sensora. ale z tego co mówi, to ogólnie cukrzyca jest bardzo indywidualna, czy to kobieta w ciąży czy ktoś z cukrzycą "zwykłą"
nie. One są refundowane albo do jakiegoś wieku albo wcale. Ciekawe bo może są refundowane dla kobyw ciąży kto wie.on ma ten sensor refundowany?
"kobiet w ciąży"nie. One są refundowane albo do jakiegoś wieku albo wcale. Ciekawe bo może są refundowane dla kobyw ciąży kto wie.
No zależy ile km chcesz pokonać i jak z sikaniem.Do dziewczyn które podróżują
Jeżeli jedziecie gdzieś dalej na wycieczkę autem np. nad morze, to co jakiś czas, kiedy robicie sobie przerwy? Od jutra już 28tc zaczynam
aspekt
kobiet w ciąży nie, z tego co znalazłam, to dla dzieci... Ale jakby ta cukrzyca miała ze mną zostać, to chyba bym poszła w ten sensor, z glukometrem niezbyt się lubie.nie. One są refundowane albo do jakiegoś wieku albo wcale. Ciekawe bo może są refundowane dla kobyw ciąży kto wie.
reklama
Miał ktoś jeszcze drugi wynik wyższy od pierwszego oprócz @Olafasola1990Krzywa 77 -112-121 dziwne że po dwóch jest większa niby ciekawe jak one z tymi probowkami mają oznaczenie