reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Wlasnie ostatnio przeglądałam we wątku twardnienia macicy i było zdjęcie właśnie z takim napinaniem po jednej stronie i dziewczyna pisała że macica twardnieje jej tylko z jednej strony.Mi właśnie często się tak robi ze mam kulkę po prawej stronie.
Robiło mi się tak już miesiąc temu jak byłam w szpitalu, raz nawet podczas usg🙂 na bieżąco pytalam tam lekarzy o wszystko🙂 Także jestem spokojna i pewna, że to Maluch🙂

reklama
napisałam do mojej ginekolog, czy powinnam panikować, odpisała, że jeśli nie jest to uczucie regularne i nie nasila się, a tymbardziej jeśli jest poczucie, że to miejscowe to raczej są to ruchy. kazała zwiększyć magnez tylko 🙂

napisałam do mojej ginekolog, czy powinnam panikować, odpisała, że jeśli nie jest to uczucie regularne i nie nasila się, a tymbardziej jeśli jest poczucie, że to miejscowe to raczej są to ruchy. kazała zwiększyć magnez tylko 🙂
konsultacja z lekarzem zawsze jest najlepszym pomysłem :-)

Krzywa mi się zbliża i badania a od córki się zaraziłam i już zaczyna mnie boleć gardło przy połykaniu.Jak nigdy od niej mnie nic nie łapalo tak teraz w ciąży odrazu.

Krzywa mi się zbliża i badania a od córki się zaraziłam i już zaczyna mnie boleć gardło przy połykaniu.Jak nigdy od niej mnie nic nie łapalo tak teraz w ciąży odrazu.
poplucz sobie kilka razy dziennie ciepla woda z sola i soda, dodatkowo mozesz sobie kupic pre**len gardlo i pij duzo herbatki z miodem i cytrynka. Trzymam kciuki, zebys sie szybko wykurowala💗

Żeby sodę dodać nie wiedziałam ,zaraz herbatkę sobie zrobię a potem ta mieszankę 😁
Ja zawsze na szklanke cieplej wody daje lyzeczke soli i pol lyzeczki sody, tak mi kiedys doradzil lekarz i zawsze dziala. A jak czuje, ze jest masakra to robie sobie turbo moc i daje taka czubata lyzeczke soli, nie mam pojecia czy to cos w ogole zmienia ale usta mi wypala na pewno😂 a jak czuje ten okropny smak to mam wrazenie, ze szybciej pomoze😂

reklama
Ja zawsze na szklanke cieplej wody daje lyzeczke soli i pol lyzeczki sody, tak mi kiedys doradzil lekarz i zawsze dziala. A jak czuje, ze jest masakra to robie sobie turbo moc i daje taka czubata lyzeczke soli, nie mam pojecia czy to cos w ogole zmienia ale usta mi wypala na pewno😂 a jak czuje ten okropny smak to mam wrazenie, ze szybciej pomoze😂
Spróbuję od delikatnej wersji 🤣

Do góry