reklama
Od jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?W 5-10-15 są takie przeceny, że ledwie się powstrzymuje przed szalonymi zakupami uroczych mikro ubranek... W poniedziałek po polowkowych już nic mnie nie powstrzyma
Ja to nie lubię przez internet chyba że wcześniej dotkne to ubranie i wiem co kupuję,niektóre to takie sztywne że dramat.Od jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?
Koniczynka93
Fanka BB :)
Właśnie też nie wiem co z tym wątkiem zamkniętym ale dobrze że tu jest z kim jeszcze popisać.
Mi na szczęście nogi i palce nie puchną, ale staram się unikać dłuższego siedzenia na takim gorącu...
W poniedziałek wyjeżdżam na wakacje na tydzień aa upały straszne się zapowiadają nie wiem jak ja to przeżyje....
Mi na szczęście nogi i palce nie puchną, ale staram się unikać dłuższego siedzenia na takim gorącu...
W poniedziałek wyjeżdżam na wakacje na tydzień aa upały straszne się zapowiadają nie wiem jak ja to przeżyje....
Tak czytalam, że bliźnięta są mniejsze więc od 50 zacznę, chociaż kilka sztuk body z długim rękawem. Liczę, że dostanę po koleżankach trochę w rozmiarze 56 i wyżej. Ja mam 5-10-15 też stacjonarny, więc jak będę mieć czas to może podjade pomacać tylko mąż na mnie patrzy jak na wariatke, chyba jeszcze za szybko na zakupyOd jakiego rozmiaru startujesz kupując ubranka ?
Anulka4247
Fanka BB :)
Dla mnie te sesje wydają się w większości kiczowato - te kiecki, tiule, koronki itd. Mąż mi narobił pięknych zdjęć na wakacjach w Grecji i mi wystarczy.Mi tez niestety nogi puchną, co począć
Zaczelam zastanawiać się nad sesja pamiątkową z brzuszkiem - co sądzicie dziewczyny? Robicie czy niekoniecznie?
Myślę, bo jakoś wybitnie "sexy" się nie czuje, a z 2 str super pamiatka
Ja dostałam parę ciuszkow ale tamten chłopczyk jest z sierpnia więc na długi rękaw praktycznie nie mam. No kusi kupowania ale ja się też wstrzymuje przez te plamienia które miałam a i też teraz jest sezon krótkich bodów i też mniejszy wybór na długi.Tak czytalam, że bliźnięta są mniejsze więc od 50 zacznę, chociaż kilka sztuk body z długim rękawem. Liczę, że dostanę po koleżankach trochę w rozmiarze 56 i wyżej. Ja mam 5-10-15 też stacjonarny, więc jak będę mieć czas to może podjade pomacać tylko mąż na mnie patrzy jak na wariatke, chyba jeszcze za szybko na zakupy
Wogole po takiej przerwie to będę w takim samym szoku z noworodkiem jak i niektóre z Was co mają pierwszy poród hehe
Tymbardziej że teraz będzie syn może inaczej by było gdyby druga córka była.Ja dostałam parę ciuszkow ale tamten chłopczyk jest z sierpnia więc na długi rękaw praktycznie nie mam. No kusi kupowania ale ja się też wstrzymuje przez te plamienia które miałam a i też teraz jest sezon krótkich bodów i też mniejszy wybór na długi.
Wogole po takiej przerwie to będę w takim samym szoku z noworodkiem jak i niektóre z Was co mają pierwszy poród hehe
reklama
No w większości niewatpliwieDla mnie te sesje wydają się w większości kiczowato - te kiecki, tiule, koronki itd. Mąż mi narobił pięknych zdjęć na wakacjach w Grecji i mi wystarczy.
ale są też czasami bardzo stylowe, mam ze 2 koleżanki ktore miały naprawde cudowne zdjęcia, choć wtedy i koszt jest niemały.
Mój brzuszek dopiero nieśmiale się zaczyna pojawiać (chyba wszystko co przytyłam poszlo w biodra) I już raczej nie wybiorę się na wakacje, bo wrocilismy około miesiąc temu, więc na fotkach nic nie widac