Anulka4247
Fanka BB :)
Mój lekarz stwierdził, że mam wcisnąć bo mnie zemdli a nie przeszkadza podobno przy wyniku.U nas za to cytrynki nie pozwalają sobie wycisnąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz stwierdził, że mam wcisnąć bo mnie zemdli a nie przeszkadza podobno przy wyniku.U nas za to cytrynki nie pozwalają sobie wycisnąć
Ja tez bede robic w medicover wlasnie. Ciekawe czy mi pozwola cytrynke wcisnac, chociaz nawet jesli nie to bez roznicy. Serio to jest az tak niedobre, ze sie nie da tego przelknac? Niby nie pilam ale nie wyobrazam sobie jak cos moze byc az tak slodkie, zebym nie dala rady przynajmniej teraz wydaje mi sie, ze taka mocna jestem ale jak narazie to bardziej przeraza mnie ten czas oczekiwania po wypiciu niz samo wypicieU mnie lekarz powiedział, że dają. Chodzę do medicover. Tylko żebym sobie wzięła cytrynkę do wciśnięcia bo mogą nie mieć smakowej.
Książka w garść i tyleJa tez bede robic w medicover wlasnie. Ciekawe czy mi pozwola cytrynke wcisnac, chociaz nawet jesli nie to bez roznicy. Serio to jest az tak niedobre, ze sie nie da tego przelknac? Niby nie pilam ale nie wyobrazam sobie jak cos moze byc az tak slodkie, zebym nie dala rady przynajmniej teraz wydaje mi sie, ze taka mocna jestem ale jak narazie to bardziej przeraza mnie ten czas oczekiwania po wypiciu niz samo wypicie
Ooo nie, jak mnie bedzie mdlic i jeszcze do tego wleci ksiazka to moj blednik zwariuje i dopiero bedzie jazdaKsiążka w garść i tyle
Jeszcze jak będzie upał to wogole będzie się siedziało fajnie ,akurat do lab którego idę oczekiwanie w tym czasie jest w pełnym słońcuKsiążka w garść i tyle
Inaczej naparza słońce w szybę i niedawno jak czekałam to mi się słabo robiło bez glukozy.Jeszcze jak będzie upał to wogole będzie się siedziało fajnie ,akurat do lab którego idę oczekiwanie w tym czasie jest w pełnym słońcu
Mój lekarz też mi pozwolił na wciśnięcie soku z połowy cytryny smak nawet nie wyszedł taki zły, taka przesłodzona lemoniadaMój lekarz stwierdził, że mam wcisnąć bo mnie zemdli a nie przeszkadza podobno przy wyniku.
No ja szczęśliwa pewnie nie będę, ale myślę, że dam radę.rozpuści się dużo osób bardzo nie lubi, ale dla mnie to nawet dobre było
Też będę robić w Medicover, na wszelki wypadek mam swoją glukozę cytrynową. Sama się zastanawiam, czy to takie okropne dla wszystkich kobiet, bo ja nawet jak coś czytam w internecie czy o porodach czy reakcji na glukozę to mnie to nie rusza ani nie stresuje, bo każdy jest inny. Może być ciężko to przełknąć, ale nie nastawiam się od razu, że będzie tak strasznie. Będzie nudno tak siedzieć tylko czasu, ale wezmę czytnik i słuchawki, może czas jakoś zleci.Ja tez bede robic w medicover wlasnie. Ciekawe czy mi pozwola cytrynke wcisnac, chociaz nawet jesli nie to bez roznicy. Serio to jest az tak niedobre, ze sie nie da tego przelknac? Niby nie pilam ale nie wyobrazam sobie jak cos moze byc az tak slodkie, zebym nie dala rady przynajmniej teraz wydaje mi sie, ze taka mocna jestem ale jak narazie to bardziej przeraza mnie ten czas oczekiwania po wypiciu niz samo wypicie
Polecam wziąć/kupić wachlarzJeszcze jak będzie upał to wogole będzie się siedziało fajnie ,akurat do lab którego idę oczekiwanie w tym czasie jest w pełnym słońcu