reklama
Alkaa
Fanka BB :)
Nie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?a bolą Was mięśnie brzucha powyżej pępka? pomiędzy pępkiem a mostkiem. przy obracaniu się na boki np, albo przy wstawaniu.
Nie widzę zdjęcia ,ale też mi się stożek robi.Nie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?
tez to mam, to rozejście kresy białej. Jak w takiej pozycji jak do robienia brzuszka położysz palce na środku pod pępkiem to wyczujesz taka przerwęNie, tak jeszcze żaden bol nie dotarł na szczęście ale wiecie co zauważyłam, jak wstaję z pozycji leżącej i napisami mięśnie brzucha to robi mi się taki okropny stożkowaty, przesyłam sam środek...wiecie o co mi chodzi?? Ma ktoś też tak?
Olafasola1990
Mi tez się robi lekki, ale to normalne. Później to wraca do normy. Nie ma co się dziewczyny dziwić: dzieci nam rosną to i my rośniemy ostatnio mam schize na punkcie toksoplazmozy Sprzątałam kupę bo coś narobiło mi przed przyczepa kempingowa i woreczek mi się rozerwał. Dotknęłam TO niestety kciukiem! Poleciałam umyć ręce mydłem, ale później zaczęłam patrzeć, ze mam otarcie przy dole paznokcie przy skórce, ale ta kupa dotknęła opuszka a nic nie wlazło pod paznokcia… ja taka durna jestem, ale wszystko powinno być Ok? Bo z tego co wiem to musiałabym coś zjeść brudnymi rękami np. Po sprzątaniu kuwety albo surowe mięso (którego nawet bez ciąży nie tknę…)Nie widzę zdjęcia ,ale też mi się stożek robi.
O nie Ola Ty schizolcu nie stresuj się już, oficjalny zakazMi tez się robi lekki, ale to normalne. Później to wraca do normy. Nie ma co się dziewczyny dziwić: dzieci nam rosną to i my rośniemy ostatnio mam schize na punkcie toksoplazmozy Sprzątałam kupę bo coś narobiło mi przed przyczepa kempingowa i woreczek mi się rozerwał. Dotknęłam TO niestety kciukiem! Poleciałam umyć ręce mydłem, ale później zaczęłam patrzeć, ze mam otarcie przy dole paznokcie przy skórce, ale ta kupa dotknęła opuszka a nic nie wlazło pod paznokcia… ja taka durna jestem, ale wszystko powinno być Ok? Bo z tego co wiem to musiałabym coś zjeść brudnymi rękami np. Po sprzątaniu kuwety albo surowe mięso (którego nawet bez ciąży nie tknę…)
Musiałaby ta kupa leżeć dzień na słońcu, a Ty po pomaczaniu palca w kupie musiałabyś go oblizac
crainte
Taka prawdaO nie Ola Ty schizolcu nie stresuj się już, oficjalny zakaz
Musiałaby ta kupa leżeć dzień na słońcu, a Ty po pomaczaniu palca w kupie musiałabyś go oblizac
kociamama.
Moderator
Jej dziewczyny, ja dzis jestem taka nieznosna.. wszystko mnie drazni, nie moge sie na niczym skupic..
Jutro z rana czeka mnie pobranie krwi a potem usg polowkowe i to chyba przez to. Stresuje sie i przy okazji wszystko mnie denerwuje
Jutro z rana czeka mnie pobranie krwi a potem usg polowkowe i to chyba przez to. Stresuje sie i przy okazji wszystko mnie denerwuje
Zazdroszcze, że już jutro masz połówkowe. Ja dopiero za tydzień, a tak chciałabym mieć to już za sobą.Jej dziewczyny, ja dzis jestem taka nieznosna.. wszystko mnie drazni, nie moge sie na niczym skupic..
Dostałam dziś trochę rzeczy po córce koleżanki i tak mi dziwnie jak przechodząc do sypialni widzę kątem oka kołyskę w pokoju obok
reklama
kociamama.
Moderator
Ja tak samo zazdroscilam wszystkim dziewczynom jak sie tu co chwile chwalily, ze sa juz po a ja musialam jeszcze tyle czekac mam wrazenie, ze czym blizej tym bardziej mi sie dluzy. Chcialabym juz miec to za soba, stresuje sie, a dzisiejszy dzien wcale nie ulatwialZazdroszcze, że już jutro masz połówkowe. Ja dopiero za tydzień, a tak chciałabym mieć to już za sobą.
Dostałam dziś trochę rzeczy po córce koleżanki i tak mi dziwnie jak przechodząc do sypialni widzę kątem oka kołyskę w pokoju obok