reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja jestem teraz na wakacjach i co do tego słońca w ciąży to coś z tym jest. Nigdy tak nie miałam żeby moja skóra była aż tak wrażliwa. Pierwszego dnia wysmarowana 50 i 30 poleżałam dosłownie godzine o 17 do 18. I wyszło mi jakieś chyba uczulenie na całych nogach. Plamy takie nieregularne, nie jak oparzenie słoneczne ale bardziej właśnie alergia. Wieczorem po posmarowaniu pantenolem zeszło. Teraz już tylko 50 na całe ciało i leżę w cieniu raczej albo w wodzie siedzę.

4 lipca w poniedziałek 🙂
Też będe szła 4lipca już z wynikami krzywej itd. a łożysko mi się podniosło z ujścia do niskoschodzacego i też mam zakaz sexu ale to nie wiem może być i spowodowane plamieniami. Lekarz kazał też się pozbyć osób które mnie denerwują 🤣musiałabym chyba udać się na bezludna wyspę

Też będe szła 4lipca już z wynikami krzywej itd. a łożysko mi się podniosło z ujścia do niskoschodzacego i też mam zakaz sexu ale to nie wiem może być i spowodowane plamieniami. Lekarz kazał też się pozbyć osób które mnie denerwują 🤣musiałabym chyba udać się na bezludna wyspę
Plamienia mogą też wynikać z ułożenia łożyska.

Ja jestem teraz na wakacjach i co do tego słońca w ciąży to coś z tym jest. Nigdy tak nie miałam żeby moja skóra była aż tak wrażliwa. Pierwszego dnia wysmarowana 50 i 30 poleżałam dosłownie godzine o 17 do 18. I wyszło mi jakieś chyba uczulenie na całych nogach. Plamy takie nieregularne, nie jak oparzenie słoneczne ale bardziej właśnie alergia. Wieczorem po posmarowaniu pantenolem zeszło. Teraz już tylko 50 na całe ciało i leżę w cieniu raczej albo w wodzie siedzę.
A moze to uczulenie na filtr? Nie uzylas czasem jakiegos nowego, innego niz zwykle?

reklama
Do góry