kociamama.
Moderator
To faktycznie, musisz uwazac na slonceUżywałam takiego, który juz wcześniej w listopadzie używałam. Więc chyba nie na to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To faktycznie, musisz uwazac na slonceUżywałam takiego, który juz wcześniej w listopadzie używałam. Więc chyba nie na to.
Ja po pierwszym słońcu dostaje alergi ale to są takie drobne swędzące krostki, które znikają po dwóch dniach.Używałam takiego, który juz wcześniej w listopadzie używałam. Więc chyba nie na to.
I moja myśl dokładnieWłaśnie kupiłam glukozę... Jakoś mój ciążowy mózg myślał, że 75g to będzie łyżeczka, może łyżka... a tu wielka paczka To się w ogóle w tej wodzie rozpuści?
rozpuści się dużo osób bardzo nie lubi, ale dla mnie to nawet dobre byłoWłaśnie kupiłam glukozę... Jakoś mój ciążowy mózg myślał, że 75g to będzie łyżeczka, może łyżka... a tu wielka paczka To się w ogóle w tej wodzie rozpuści?
Dziewczyny a ta glukoze to zawsze trzeba miec swoja czy jak przyjde bez niczego to tez mi dadza? Zebym wiochy nie zrobilarozpuści się dużo osób bardzo nie lubi, ale dla mnie to nawet dobre było
jak byłam w Diagnostyce bez to musiałam dopłacić 30 zł, a i tak uznałam, że wspaniale, że w ogóle mają. Także tym razem kupiłam sobie za jakieś 5 zł w aptece. W poprzedniej ciąży robiłam w Alabie na skierowanie z abonamentu i chyba powiedzieli mi, że nie przyjmują glukozy od pacjentek i podają ze swojego magazynu.Dziewczyny a ta glukoze to zawsze trzeba miec swoja czy jak przyjde bez niczego to tez mi dadza? Zebym wiochy nie zrobila
Ja będe robić w Vitalabo i mam mieć swoją, ale "normalną, bo te smakowe to nie u nas"jak byłam w Diagnostyce bez to musiałam dopłacić 30 zł, a i tak uznałam, że wspaniale, że w ogóle mają. Także tym razem kupiłam sobie za jakieś 5 zł w aptece. W poprzedniej ciąży robiłam w Alabie na skierowanie z abonamentu i chyba powiedzieli mi, że nie przyjmują glukozy od pacjentek i podają ze swojego magazynu.
U mnie lekarz powiedział, że dają. Chodzę do medicover. Tylko żebym sobie wzięła cytrynkę do wciśnięcia bo mogą nie mieć smakowej.Dziewczyny a ta glukoze to zawsze trzeba miec swoja czy jak przyjde bez niczego to tez mi dadza? Zebym wiochy nie zrobila
30zl za saszetkę tyle pieniędzy ?Ja mam na skierowanie na NFZ ale to zwykła a jak się chce cytrynowa to trzeba sobie kupić.Znajome mówiły że nie ma problemu ze biorą jak się przyjdzie ze swoją.jak byłam w Diagnostyce bez to musiałam dopłacić 30 zł, a i tak uznałam, że wspaniale, że w ogóle mają. Także tym razem kupiłam sobie za jakieś 5 zł w aptece. W poprzedniej ciąży robiłam w Alabie na skierowanie z abonamentu i chyba powiedzieli mi, że nie przyjmują glukozy od pacjentek i podają ze swojego magazynu.
U nas za to cytrynki nie pozwalają sobie wycisnąćU mnie lekarz powiedział, że dają. Chodzę do medicover. Tylko żebym sobie wzięła cytrynkę do wciśnięcia bo mogą nie mieć smakowej.