Olafasola1990
Fanka BB :)
tak, o to się nie martwie, ale wlasnie ciekawa jestem tej „oceny objętości płynu owodniowego: 2”Od 5 do 20 to norma. Masz 8,1, więc norma :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, o to się nie martwie, ale wlasnie ciekawa jestem tej „oceny objętości płynu owodniowego: 2”Od 5 do 20 to norma. Masz 8,1, więc norma :-)
Szczerze? ja bym chyba nie wytrzymałaDzisiaj w ogóle hit z moja teściowa. Kolejny raz pieprzy i próbuje mnie nastawiać. Wymyśliła, ze jedząc na mieście rzeczy z sałata zarazę się toksoplazmoza… juz się odcielam od jej pierdo***** to zaczęła gadać do męża, ze ma mnie pilnować
a co ona taka wyedukowana w chorobach zakaznych? Jakaś trauma w rodzinie czy zawsze była przewrażliwiona na punkcie zdrowia?Dzisiaj w ogóle hit z moja teściowa. Kolejny raz pieprzy i próbuje mnie nastawiać. Wymyśliła, ze jedząc na mieście rzeczy z sałata zarazę się toksoplazmoza… juz się odcielam od jej pierdo***** to zaczęła gadać do męża, ze ma mnie pilnować
Dzisiaj w ogóle hit z moja teściowa. Kolejny raz pieprzy i próbuje mnie nastawiać. Wymyśliła, ze jedząc na mieście rzeczy z sałata zarazę się toksoplazmoza… juz się odcielam od jej pierdo***** to zaczęła gadać do męża, ze ma mnie pilnować
Jakie masz cudne zdjecie!No i jestem po dziewczynka na 100%, wszystko dobrze, łożysko się podniosło, wszystkie parametry w normie. Mega się ciesze dzisiaj 21+4 waży 406g, termin na 28 pazdziernika się potwierdził.
wizyta ok, mały rosnie( choc pomiary dopiero za 4tyg), szyjka długa, łożysko wysoko więc wygląda wszystko dobrze juz bardziej czlowieka przypomina haha
Jeśli Cię to pocieszy, a pewnie nie... to ja ban na seks mam od samego początku, bo po moich poprzednich przejściach i łozysku położonym bardzo nisko, moja ginekolog uznała, że tak będzie bezpieczniej... ale skoro już się podniosło, to na kolejnej wizycie zaraz po "dzień dobry" o to zapytam ...wizyta ok, mały rosnie( choc pomiary dopiero za 4tyg), szyjka długa, łożysko wysoko więc wygląda wszystko dobrze juz bardziej czlowieka przypomina haha
Poza tym minimalnie mi erytrocyty poleciały więc dostalam feroflex na podniesienie zelaza.
Przez twardnienie brzucha mam brac nospe.... i odpoczywać na leżąco raczej niż siedząco i oczywiście ban na seks dopóki mam te skurcze. A nic nie bolą ... tylko brzuch twardy spięty się robi
no my ban mielismy też od początku. Ciąża po ivf na dużych dawkach proga I dr z kliniki dala bana dopóki biore proga.... w ndz zeszlam z niego a tu ban dalej ale powód inny. Trudno... aby maly był zdrowy i o czasieJeśli Cię to pocieszy, a pewnie nie... to ja ban na seks mam od samego początku, bo po moich poprzednich przejściach i łozysku położonym bardzo nisko, moja ginekolog uznała, że tak będzie bezpieczniej... ale skoro już się podniosło, to na kolejnej wizycie zaraz po "dzień dobry" o to zapytam ...
jest zatem nadzieja! Trzymam kciuki! Kiedy teraz wizyta ?Jeśli Cię to pocieszy, a pewnie nie... to ja ban na seks mam od samego początku, bo po moich poprzednich przejściach i łozysku położonym bardzo nisko, moja ginekolog uznała, że tak będzie bezpieczniej... ale skoro już się podniosło, to na kolejnej wizycie zaraz po "dzień dobry" o to zapytam ...