reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

A czy puchną wam już stopy? Ja od kilku dni mam takie ociężałe, ale na razie nie widzę, żeby puchły. Macie na to już jakieś sposoby?

reklama
A czy puchną wam już stopy? Ja od kilku dni mam takie ociężałe, ale na razie nie widzę, żeby puchły. Macie na to już jakieś sposoby?
stopy mam Ok ale jak chodzę dużo to wieczorami czuje jak cały brzuch na dole mnie tak jakby ciągnie i ledwo już nogę mogę do góry podnieść 🙈🙈🙈🙈
W zeszłej ciąży bardzo mi puchły stopy bo bardzo woda mi w organizmie zostawała.. przeszło dopiero na porodówce 🙈🙈🙈 wycisnęłam młodego i patrzę a nogi już normalne 😂😂😂😂

stopy mam Ok ale jak chodzę dużo to wieczorami czuje jak cały brzuch na dole mnie tak jakby ciągnie i ledwo już nogę mogę do góry podnieść 🙈🙈🙈🙈
W zeszłej ciąży bardzo mi puchły stopy bo bardzo woda mi w organizmie zostawała.. przeszło dopiero na porodówce 🙈🙈🙈 wycisnęłam młodego i patrzę a nogi już normalne 😂😂😂😂
Oo ja tez mam to uczucie ciagniecia, na poczatku myslalam, ze sie skora rozciaga i zaraz przyjdzie czas na rozstepy ale faktycznie pozniej zauwazylam, ze pojawia sie to glownie jak duzo pochodze

Teraz na zaczynam myśleć o wyprawce. 😀 czy któraś z was rozważała wózek Kinderkraft XMoove? Ma dobrą cenę i fajnie wygląda, przynajmniej na reklamach 😀

A macie już upatrzone jakieś meble i akcesoria do pokoju dziecięcego ? Łóżeczko, komoda, przewijak, wanienka, itd.
Ja jak na razie chyba wstępnie wybralam dostawkę momi smart bed, ale jeszcze nie zamówiłam. Zależało mi na takim z kółkami.

Teraz na zaczynam myśleć o wyprawce. 😀 czy któraś z was rozważała wózek Kinderkraft XMoove? Ma dobrą cenę i fajnie wygląda, przynajmniej na reklamach 😀

A macie już upatrzone jakieś meble i akcesoria do pokoju dziecięcego ? Łóżeczko, komoda, przewijak, wanienka, itd.
Ja jak na razie chyba wstępnie wybralam dostawkę momi smart bed, ale jeszcze nie zamówiłam. Zależało mi na takim z kółkami.
Fajne to łóżeczko dostawne. U mnie będą dwa dzieciaczki i myślę, że właśnie kupiłabym jedno łóżko dzieciece zwykle drewniane a drugie dostawne. Tylko te dostawne są sporo mniejsze niż zwykle łóżeczka, czyli domyślam się, że dziecko dość szybko z nich wyrasta.

Ja widzialam dostawne ogromne, chyba do 4 lat ale za 1700 zł.
Fajne to łóżeczko dostawne. U mnie będą dwa dzieciaczki i myślę, że właśnie kupiłabym jedno łóżko dzieciece zwykle drewniane a drugie dostawne. Tylko te dostawne są sporo mniejsze niż zwykle łóżeczka, czyli domyślam się, że dziecko dość szybko z nich wyrasta.

My juz kupilismy wozek junama diamond i kosz mojzesza z ahoj baby. Niedlugo jedziemy po fotelik, wstepnie mamy wybrany ale chcemy, zeby nam go przymierzyli i w razie czego dobrali inny odpowiedni. Na poczatek tez chcemy dostawke ale jeszcze nie wybralismy jaka, mamy dosc malo miejsca z boku lozka wiec mam nadzieje, ze w ogole jakas sie znajdzie

reklama
Ja myślę o dostawce tylko na pierwsze miesiące. Mam tak mała sypialnie, że chciałabym żeby dziecko spało później w swoim pokoiku. Dlatego szukam też większego drewnianego łóżeczka, takiego co posłuży dla 2- 3 latka również.

Do góry