reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Jak wagi waszych dzieci ? Ja w sobotę będę mieć 23tyg a młody już ma 620g, pierwsza urodziłam z normalną waga 3650 i długa 56cm identycznie jak mamusia miała wymiary , ciekawe jak teraz będzie 🤔

reklama
Jak wagi waszych dzieci ? Ja w sobotę będę mieć 23tyg a młody już ma 620g, pierwsza urodziłam z normalną waga 3650 i długa 56cm identycznie jak mamusia miała wymiary , ciekawe jak teraz będzie 🤔
Ja miałam w 20+1 wagę 410, powiedział że będzie duży chłopak. Teraz idę na powtórkę. To będzie akurat 24+0, zobaczymy ile będzie ważył😀 aż się boję

reklama
u mnie od jakiegoś tygodnia meeeega się rusza, aż jestem zdziwiona, że jest taka silna 😅 wszyscy mówia, że przy chodzeniu dziecko się uspokaja, a moja wtedy tak się pręży, że muszę przystawać.... ale czasem jest tak że kilka godzin nie rusza się wcale i wtedy też mi się lampka zapala. Myślę, że to całkiem normalne, a im bardziej zwracasz na to uwagę i się na tym skupiasz to gorzej... a że okoliczności są jakie są to się nakrecasz pewnie.
co do Twojej ureaplasmy to miałaś wymaz z pochwy czy cewki? ja z pochwy miałam przed ciąża i posiewy były ujemne, ale że mam ciągle erytrocyty (tylko) w moczu to nefrolog podsunął żeby zrobić wymaz z cewki i dzisiaj go miałam........... bez komentarza co za uczucie paskudne... i też czekam na wyniki, chociaż jeśli posiewy z pochwy były ujemne to raczej małe prawdopodobieństwo że będą w cewce siedziały 🙊
No strasznie się nakrecilam, cała noc z nerwów nie spalam:/ ale tak mnie właśnie skopał że dziś będę spać spokojnie :p wymaz był z kanalu szyjki, i też było mega nieprzyjemnie...to nawet nie chce myśleć jak by było z cewki 🙈
To trzymam kciuki żeby wyniki były ujemne!✊

Do góry