reklama
O i to jest chyba w naszym przypadku najlepszy wybór. Wtedy może nawet przez pierwsze tygodnie oba dzieciaki zmiescilyby się razem. I miałabym oba blisko.
Ups to była odpowiedź do drewnianego łóżeczka przerabianego na dostawke
Ups to była odpowiedź do drewnianego łóżeczka przerabianego na dostawke
Ostatnia edycja:
aspekt
Fanka BB :)
wiedziałam, że o coś zapomniałam spytać hahahahaByłam właśnie u mojego gina na wizycie i powiedział, że oczywiscie że będzie zlecał szczepienie na krztusiec, ale w późniejszej ciąży (ja jestem 19t1d).
Ja mam takie luki w pamięci, że do lekarza chodzę z lista pytańwiedziałam, że o coś zapomniałam spytać hahahaha
crainte
Ja mam takie luki w pamięci, że ostatnio po wizycie wyrecytowałam mojej gin co i jak mam brać, żeby być pewna, że dobrze zrozumialam Trochę się ze mnie śmiała, ale tak z sympatiąJa mam takie luki w pamięci, że do lekarza chodzę z lista pytań
Koniczynka93
Mam pytanie, odebrałam wyniki moczu i wynik cały ok. Poza jednym parametrem pH moczu mam 7.5... Czy któraś z was miała taki przypadek? Czy to coś poważnego? Jutro wizyta ale może coś podpowiecie..
crainte
w którym tygodniu robione bdanie? :-)Moja uśmiechnięta córeczka
Ma się dobrze i wazy 362g
crainte
Zaczęłyście z tymi łóżeczkami... To i ja się wzięłam :-)
Czy któraś miała z tym łóżeczkiem do czynienia? Może macie jakieś uwag? :-)
Czy któraś miała z tym łóżeczkiem do czynienia? Może macie jakieś uwag? :-)
reklama
kaha216
Moderator
Dziewczyny macie czasem takie dziwne uczucie jakby kłucia w kroczu, wargach sromowych, trochę jakby w pachwinach? trochę delikatny ból/klucie. Nie wiązałabym tego z żadna infekcja, bo innych objawów brak, poza tym byłam u ginekolog w czwartek