kaha216
Moderator
u mnie od jakiegoś tygodnia meeeega się rusza, aż jestem zdziwiona, że jest taka silna wszyscy mówia, że przy chodzeniu dziecko się uspokaja, a moja wtedy tak się pręży, że muszę przystawać.... ale czasem jest tak że kilka godzin nie rusza się wcale i wtedy też mi się lampka zapala. Myślę, że to całkiem normalne, a im bardziej zwracasz na to uwagę i się na tym skupiasz to gorzej... a że okoliczności są jakie są to się nakrecasz pewnie.A dziewczyny jak macie z ruchami dzidziutkow? Czy czujecie codziennie?? Ja trochę swiruje bo tak średnio czuje mojego Julka od wczoraj wieczorem :/ może że dwa razy go poczułam. A ostatnimi czasy ruszał się dość intensywnie. Wiem że na tym etapie ciąży może tak być że się nie czuje codziennie i ta intensywność też jest różna, no ale moja głowa nie chce tego przyjąć do wiadomości...jeszcze jak mi wyszła ta ureaplasma i jestem na antybiotyku od 2 dni to sobie wkręcam:/
co do Twojej ureaplasmy to miałaś wymaz z pochwy czy cewki? ja z pochwy miałam przed ciąża i posiewy były ujemne, ale że mam ciągle erytrocyty (tylko) w moczu to nefrolog podsunął żeby zrobić wymaz z cewki i dzisiaj go miałam........... bez komentarza co za uczucie paskudne... i też czekam na wyniki, chociaż jeśli posiewy z pochwy były ujemne to raczej małe prawdopodobieństwo że będą w cewce siedziały